Új hozzászólás Aktív témák

• Lipi9988

csendes tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a FurMark alatt nektek mennyi a GPU hőmérséklete? Csak azért kérdzeem, mert nekem (MSI 9800GTX+ OC) 2 perc alatt 58°C-ról 92-re megy a Stability tesztben (1280x1024, MSAA 8x).
    Olyan gondom van még vele, hogy néhány gépigényes játékkal kb. 30 perc után újraindul a gép... nagyjából csak a videókártyára tudok gondolni. Néha tükörsimán futnak a játékok, de néha furcsa szaggatás jelentkezik. A procin gyenge volt a gyári hűtés, 20 perc játék után egyszerűen kikapcsolt a gép. Lecseréltem a hűtést CoolerMaster Hyper TX2-re, azóta nem kapcsol ki a gép, és a proci hőmérséklete is 55°C körüli terhelve.
    A furcsa szaggatás (inkább rángásnak nevezném) néha jelentkezik, mondjuk úgy percenként, és pl. a CoD4-nél fordult elő, hogy el kezdtem játszani, és 25 perc után újraindult a gép... Szerintetek??? (Tegnap 6 és fél órán futott az Everest processzor stability tesztje, de nem fagyott meg).
    Akkor a videókari a rossz? (184.48 ref. driver van fent, próbáltam mással is.) Konfig alul:

Proci: AMD X2 5200+
    Memória: Geil Ultra 2x1GB (800MHZ)
    Alaplap: GA-MA78GM-S2H
    Táp: 550W Chieftec
    vinyó: 750GB Samsung

Ha tud valaki valamit erről, lécci válaszoljon!
    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák