Új hozzászólás Aktív témák
-
PipaProPapa
csendes tag
válasz
Bluegene
üzenetére
Fix ip címem van a chellotól, ezért élnek vissza vele, hogy ip-re bannolgatnak, és nem attól gerjedek be, hogy te a 4850-et favorizálod hanem attól ha ok nélkül nekem állnak és fikáznak. De mint mondtam ha nagyon "felidegelnek"
eltöltök kis időt egy proxi aktiválásával és akkor kezdődik a show, amin egyébként nem kevesen szétröhögik a belüket szerintem. Valójában poénnak tartom az egészet és akkorákat röhögök, hogy majd leesek a székről.
Amúgy meg a 4850 1-2 tesztbe jobb, a játékokba a 9800GT úgy elveri, hogy csak úgy füstöl az ati.
Raktam fel FC2 bench képet is, ha nem hiszed keresd meg mennyi az átlag fps Vistán DX10 ultra high 4xaa 38.89 fps 1440x900-on. Ha ez annyira gyenge mutass jobbat és akkor elhiszem amit állítassz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eltöltök kis időt egy proxi aktiválásával és akkor kezdődik a show, amin egyébként nem kevesen szétröhögik a belüket szerintem. Valójában poénnak tartom az egészet és akkorákat röhögök, hogy majd leesek a székről.