- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipiripi
senior tag
Végülis azt mondták, hogy a DVI/Analog átalakító miatt van ez a jelenség. Ha DVI-s monitorra dugják, akkor nem csinálja. Az üvöltözésig menő vitáig elmentem, kint volt az összes főnök a szervízben, de semmit sem értem el. De végülis lesz@rom, mert csak a windows bootnál csíkoz néha, ill. a catalist elindításánál, egyébként tökéletes. Szal végülis nincs baja. De ez tényleg nem ide tartozik. Ettől függetlenül SENKI SE VÁSÁROLJON A MISTRALBAN, mert egy mocskos szemétláda az egész társaság. Bocs az off-ért.
-
zolisz83
tag
Most, hogy ilyen okos lettél pár nap alatt, nézd meg mire írtam és akkor talán rájössz(nem biztos). Amúgy, ki mondta, hogy AMD az rosszabb, jobb, szebb, butább stb??! Üdv neked is!
Ui.:ha valami akkor a ''Na mentem, hi mindenki'' tipusú írások a halál fölöslegesek. Ez csak az én véleményem, de nem hinném hogy sok embert földhöz b@szott a bejelentésed. Ha kívánod priviben folytathatjuk.. -
VIC20
őstag
Erre a helyedben én nem vágynék olyan nagyon... Már ha nem hölgy rejtőzik az avatár mögött...
Komolyra fordítva; én is nézegettem az árlistákat Q-tek táp ügyben, és egy kicsit bizalmatlan vagyok vele szemben: nem túl olcsó? A magam részéről olyasmit szeretnék, ami a következő gépemet is kiszolgálja.
A Gainward új kártyájára gondolsz? Ha igaz a hír, akkor nagyon állat! Egy kicsit attól tartok, hogy nem nagyon lehetne ezt már az AGP-s rendszereinkkel kihajtani. (Ez most a ''savanyú a szőlő'' esete) Mindenesetre szerintem ha lesz is, igazi ritkaság lesz majd.
Apropó! Biztos, hogy csak arról van szó, hogy a nagyobb testvér chipjét tették rá? És ha rájöttek, hogy hogyan lehet valahogy engedélyezni a letiltott pipákat? És akkor nem lehetne nekünk is...?
Na, ez meg az '''álmodik a nyomor'' tipikus példája. De azért jó elálmodozni: hátha mégis elszabadulhat a mi kártyánk is egyszer... -
VIC20
őstag
Hát, ha már szóba került, van ugye a CoolBits. Ez egy .reg fájl, és engedélyezi a driverben a túlhajtást. Valószínűleg maga a driver is fel van készítve overclocking-ra, mert van olyan opciója, hogy maga méri fel a kártyát és javasol órajeleket. (Egyetlen hátránya, hogy a folyamat végén visszakapcsol 60 Hz-es képfrissítésre - legalábbis nálam, aztán kézzel kell visszaállítani).
Ha lesz új RivaTuner, persze feltelepítem, de jelenleg nincs is rá különösebben szükségem.
Tényleg nem akarok elkeseríteni senkit, de elképzelehető, hogy nem lesz különbség, ha Rivában húzzátok az órajelet vagy ha csak úgy ''mezei'' módon. Persze próbáljátok ki! -
VIC20
őstag
Hát, így sajnos gyengébb lett. Összvissz 3,5-re tudta felhúzni a procit 5:4 arányban, tehát a memóriasebesség is kisebb maradt.
Tehát: 3353
1605
1501
756
Azt hiszem, egy gyorsabb Prescott-tal jobb eredmények is kijöhetnének. Mindegy, amíg nem lesz ilyenem, addig egyelőre szépen leviszem mindennek az órajelét, és csak akkor nyúlok megint hozzá, ha már akadoznak a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest