- Gaming notebook topik
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali Evribádi!
Sajna akadt még egy problémám ezzel a karival... (az előző megoldódott egy újabb alaplappal :>>)
Most meg az a gáz, hogy PowerDVD és Windows Media player alatt is kockás a DVD képe. NAGYON. Olyan, mintha sokkal kisebb felbontású lenne. Ha PowerDVD alatt kikapcsolom a hardveres gyorsítást, akkor már nem kockás, viszont a színátmeneteknél csúnya a kép. Olyan, mintha 256 színű lenne a videoanyag. Szóval, vagy jó színek, vagy jó felbontás...
Nem lehetne valahogy egyszerre a kettő? Ez már tuti nem alaplap hiba...
Köszi a segítséget! -
Ja, de. a 2000-es lefut. minden driverrel 1900 körüli pontszám jön ki. Ez NAGYON ROSSZ eredmény...
-
Hali!
Nem fut le a 3DMARK egy verziója sem. Még szűz windows-on sem. GLMARK sem. -
Konflikt
addikt
Igazábol a 7-es drivereket már a geforce 6-7 es szériának fejlesztik, semmi újítást sem hoz egy gef4 mx440nek. Sztem egyszerüen használd a régi drivert.
Mennyi pontot kap 3dmark2003ban? -
Sziasztok!
Nekem egy GF4 Mx4000-es karim van. (Nem elírás, tényleg mx4000, ugyanaz, mint az mx440-8x, ha jól tudom.)
Az vele a problémám, hogy ha a 77.74-es driver van fent, akkor jó a sebessége, és szép képet produkál pl.: Age Of Mythology alatt, de pl a Harry Potter3-nál, vagy az NFS3-nál textúra, és Z-buffer hibák adódnak, amitől élvezhetetlen lesz a játék. Ha pedig egy régi drivert rakok fel (asszem 61.77), akkor müxik a HP3, és az NFS3, de az Age Of mythologynál jelentkeznek grafikai hibák, és lasabb is lesz minden.
Ezzel mit lehet kezdeni? (gépem: EPOX EP-8RDA + 900MHz Athlon, 512 MB ram)
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BMW topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest