- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
Aktív témák
-
Obi
csendes tag
Ismét egy nehéz választás elé kerültem. Az egyik ismerősöm rávilágított a dolgok lényegére. Szerinte felesleges MX-es kártyákba gondolkodnom. Mivel a játékaim a jelenlegi kártyámon (Noname TNT2Pro 32MB) is jól futnak, vagyis egy TVOut-os TNT2Pro bőven elegendő. Idővel az újabb játékok miatt biztosan kell majd venni egy jobb VGA-t. Való igaz az új real time stratégiai játékok még mindig megfelelően futnak a gépemen. Mivel csak 14 colos a monitorom, így 800*600*16-nál feljebb nem is kívánkozik a felbontás.
-
Obi
csendes tag
Szia Guest!
Jól hangzik amit írsz, csak egy kérdésem lenne. Több helyen is olvastam arról, hogy ezeknél a kártyáknál gyakran előfordul egy "havazás" nevű hiba. Erről tudsz valamit? Megoldásként azt hallottam, hogy 230W-os tápnál nagyobb kell a gépbe. Nekem Duron révén 300W-os csücsül a gépben. -
Obi
csendes tag
Az remek. Egy ilyet szertnék TVOut-tal egyetemben és lehetőleg 32MB RAM-mal. Ez az igény belefér max. bruttó 18ezerbe?
-
Obi
csendes tag
A Creative nem igazán a noname kategóriába tartozik, de az a legnagyobb baj szerintem, hogy nem is az általam megadott árkategóriába tartozik.
-
Obi
csendes tag
Ami a TV-s képet illeti nekem az a lényeg, hogy mpg és DivX-es filmeket tudjak nézni. Ehez elég, ha egy RCA kábellel összekötöm a kártyát és a TV-t. Kölcsönben volt már nálam egy TVOutos TNT2 Pro kártya és nekem az is tökéletesen megfelelt. Igaz, hogy nem 100Hz-es a TV-m, de a DivX-es filmek megfelelőek voltak és az NHL2001 is tuti volt. A neten találtam egy TVTool nevű progit, amivel elvileg egy két dolgot be lehet állítani ilyen esetekben.(pl.: szét lehet teljesen húzni a képet stb.)
-
Obi
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a Geforce2 MX sorozatból melyiket érdemes megvenni. Mivel nincs sok pénzem ezért csak kevésbé márkás cuccokban gondolkodhatok (pl. Inno3D). Jó lenne, ha TVOutos lenne. Kb. 15-18 ezret tudok elkülöníteni erre a célra. Ami az igényeket illeti, Q3 és egyéb manapság divatos játékokat nem szeretem. Inkább a stratégiai és a sport játékokat játsszom (NHL 2001, Tiberian Sun, Heroes 3 stb.). Várom a javaslatokat. Ja 750-es Duronom van Abit KT7E lappal. NO Tuning!!!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest