- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
Nekem megért ennyit, hogy nem heteket hánykódik követhetetlen postán hanem pár nap alatt (remélem ) ideér.
Így 11000-et fizettem a full kitért szállítással együtt. Itthon 14500 a full kit+posta és nincs is raktáron sehol tehát így is jól jártam úgy érzem. Ft biztos olcsóbb lett volna de nem várok heteket. -
Outlander
addikt
Azért szerintem nem mindegy hogy "csak" 3 ezres felárért a kezedben van, jó esetben 5-8 munkanap alatt.
Vagy pedig ugyanennyivel olcsóbban veszel valahol, vársz 1 hónapot majd a vételárra még rájön a 27%-os áfa, +2 ezer ft kezelési költség...
Csupán csak hangosan gondolkodtam, nem több.
-
pimmi
senior tag
szia, ennél azonnali fizetes PayPal-lal ezt vettem [link] és adott számot ami azt mutatja hogy utazik magyarországra, ingyenes szállítással, hogy miért adott számot nem tudom, mert ha a másik opcióval továbbmegyek akkor a szállítási választásnál a szám ennyi lenne Tracking number + $1.99 de nekem nem tett rá pluszban, és mégis van számom.
-
madrac
senior tag
1. fogalmam sincs kinek miért jött mással, én másfél hete rendeltem eu raktárból expedited shipping-el és dettó DPD-vel jött... flat rate opció fogalmam sincs micsoda konkrétan, de ha megint rendelnék, azt választanám inkább nyilvánvalóan.
2. teljesen fölösleges a biztosítás, ez csak plusz pénz lehúzás. paypal anélkül is teljesen ugyanúgy véd.
3. hát a fizetendő összeghez már hozzá kell hogy rakja a szállítási opciót amit kiválasztasz, annak kell megjelennie a paypal fizetésnél. az expedited-nél biztos van tracking, a másiknál passz. az a véleményem, hogy még mindig sokkal jobb mással kérni mint DPD-vel, de esetleg tracking nélkül... úgyis megjön 1 héten belül ha minden rendben...
4. nem tudom
-
azbest
félisten
Paypal ágon szerintem sosem írja oda a szállítást, nem vonja le akkor, hanem visszatér a shopba és még lehet állítgatni dolgokat, majd utána vonja ténylegesen és ott már szállítási díj is lehet.
Elég gány megoldás, hogy menet közben van a paypal login, szerintem a fejlesztőjük kötötte be trehányul.
-
axlfsi
veterán
...viszont, ha checkot with paypal-t valasztom es nem a proceed to checkout-ot, akkor azonnal a PP oldalara dob, ahol az ar maradt az akcios es nincs felszamolva shipping cost. Viszon ez esetben nem kapok majd TN-t? ... nem ertem. Merjem bevallalni igy, hogy esetleg nem jar a TN? (30 dollaros cucc).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Háztartási gépek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest