- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Cyrusgrissom #37750 üzenetére
Ha paypalen keresztül rendelsz és chargeback eljárást kérsz akkor nem a paypaltól vonják vissza a pénzt? Paypal nem fog seggberúgni?
Azért érdeklődöm mert én 1 hete levelezek velük és hallgatom, hogy nehéz javítani a lámpámat és sokba is kerül én meg írom nekik hogy nem látok ilyen kitételt az egy éves garancia leírásukban az oldalon, hogy amit nehéz javítani azzal nem akarnak foglalkozni. Most már paypal felületén levelezek velük, eddig kb. félárat akartak visszaadni, most 60%-nál tartanak és azt írták ennél többet nem tudnak visszaadni. Én meg írtam nekik hogy akkor majd escalálom a paypal felé. Amitől kicsit tartok amúgy, mert a paypal írja, hogy garanciális eljárásokra nem terjed ki a vásárlóvédelem de azért ez pofátlanság.
Most néztem végig eddig több, mint 650$-t költöttem el náluk és szórakoznak a garanciával ill. dollárokon rugóznak ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest