Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiMedia lejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Nem rendeltem korábban Kínából semmit, így kérdezek: ha 9-e óta Pozsonyban várakozik a csomag, vajon mikor indítják útjára?
A 1tracking utolsó bejegyzése szerint 2018-07-09 12:10:29 Item posted at post office 801 908 MP Bratislava 090, a magyar posta trackingje pedig olyan bejegyzést hoz még aznap délutánról, hogy: Célországba elküldve / Item sent abroad. Gondolom ez a Magyarországra küldést jelenti. De már 9 napja küldik? Tök türelmes vagyok, nem is az a baj, csak mivel nem csináltam még ilyet, izgulok, hogy minden oké legyen és megérkezzen, nemám kiesett a teherautóból vagy visszaküldték Kínába vagy egy postai dolgozó elrakta magának, mittomén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest