Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
decs55
csendes tag
Hali! Van egy Gainward Gf3 Ti450 / Ti200/ 64mb 4ns- os hűtött DDR, Tv- out-os viedokártyám. A probléma az, hogy nem tudom beállítani a TV-out-ot rendesen. Ha a tv-n megy akkor lelövi a monitort, illetve fordítva. Az nview ablak nem jelenik meg, így nem tudom kiválasztani a clone üzemmódot. Jelenleg a NVidia 40.72-es drivert használom, de már végig próbáltam egy pár korábbit is.
Lehetséges, hogy csak külön VGA illetve Video outot lehet csak használni? A hozzászólásokat előre is köszönöm!
Decs
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Gigabyte Aorus FV43U 43", 144Hz, 4K, AMD FreeSync Pro monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged