Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
A 8E már normálisabb összeg. Közgáz szigorlaton még 2004ben voltam. Szerintem nem volt olyan gáz, főleg, hogy a kedves jelen levő tanulók miatt utolsó előttiként jutottam be(pedig az első 5 között érkeztem), így még volt vagy 3-4 órám tanulni a helyszínen is
- nem voltak képesek betartani semmiféle érkezési sorrendet, inkább az erőszakosság döntött, meg a "Légyszi engedj már előre, mert a barátaimmal szeretnék bemenni..." de így utólag végülis köszönöm nekik.
. Szóval nekem 4es lett, akkor a Tanárnő ült bent, talán a fiával és kérdezgettek. Kicsit szigorúnak tűnt(biztos ő is unta már), talán ezért sem kaptam 5öst, pedig mindent elmondtam. Behívtak kb. 6 embert, kaptunk 1-1 tételt és amíg a másik szóbelizett, a többiek írhatták a vázlatot. Maga a kérdezgetés kb.5-10 perc(legalábbis nekem ennyi volt). Aztán egyesével vánszorogtunk befelé, mikor valaki befejezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- nem voltak képesek betartani semmiféle érkezési sorrendet, inkább az erőszakosság döntött, meg a "Légyszi engedj már előre, mert a barátaimmal szeretnék bemenni..." de így utólag végülis köszönöm nekik.