Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mini PC
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
1. A molnár ferenc képtelen volt válaszolni az e-mailemre, remélem nem a spamszűrőjük szűri a yahoos címeket.
2. Ma voltam számvitel vizsgán, hát szerintem megyek a következőre is...
A legnagyobb probléma, hogy pár összefüggést nem láttam át tökélestesen, ill. hogy voltak olyan feladatok, amik nem voltak az iliasos példatárban sem (legalábbis szerintem) és az összefüggések híján nem sikerült megoldanom őket...
Utána beszéltem a tanárnővel, természetesen semmilyen előadás, konzultáció, gyakorlat nincs, csak bsc-seknek lesz előadás, ami kiscsoportos és nem lehet bemenni... Hát tök jó.3. Matek-4-el ki hogy áll? Valamelyik nap kezdek neki felkészülni a 31.-ei vizsgámra, hát elég keménynek tünik az anyag...
4. Gdf buliba jön valaki 24-én?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gumi és felni topik
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A legnagyobb probléma, hogy pár összefüggést nem láttam át tökélestesen, ill. hogy voltak olyan feladatok, amik nem voltak az iliasos példatárban sem (legalábbis szerintem) és az összefüggések híján nem sikerült megoldanom őket...