Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Én is voltam... Hát ez az infó k*rvára nem tetszett, én is csengethetek majd vmi. 300k körül mire végzek... Ami vicc, hogy az a szaros diplomatervezési gyakorlat 1-2-re is vonatkozik a dolog...

Na szerintem ha hazaérek vagy holnap elkezdem összeállítani, hogy melyik felét vegyem fel a tárgyaknak most, meg hogy melyik tanárnál lehetne kijárni hogy valami engedményt kapjak. Pl. filozófia, mostmár szóbeli van, de azért az írásbel egyszerűbb lenne, stb.szerk.: cicu : sajnos nem tudok segíteni, nekem szerencsére nincs számvitel szigorlat.
pjtr: hát ezt az időpontot biztos buktam már, mivel febr. 25-től márc. 10-ig lehet felvenni a tárgyakat.

Tényleg, valaki próbálta már az ingyenes Ms szoftvereket (ill. annyira nem is ingyenes, mivel az állam az adónkból csenget az Ms-nek ezért)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Svájci jellegű bicska eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest