Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hello!
Ha szóbeli vizsgára mész akkor annyira nem gáz, nekünk 2 csoportra osztotta a társaságot a tanárnő, kiadott 2 témát ami a könyvben is szerepel, az első csoport elkezdett erről a témáról beszélni, addig mi a második csoport kidolgozta, utána mi is elkezdtünk a témáról beszélni. Így csoportosan nem volt egy nagy valami, senkit nem buktatott meg emlékeim szerint. Ha írásbeli akkor ötletem sincs.
KrenAtesz : kösz, át is jött... Így felkészülés nélkül elég kínainak néz ki... Egyelőre mondjuk még ott tartok hogy írtam mailt a tanárnak hogy hagyj vizsgázzak már le valahogy mert már nincs időpont belőle, de még nem írt vissza.

Filozófiából meg fel is került a jegy az etr-be, ez elég gyors volt! Mondjuk nem lehetett nehéz kijavítani... A poén hogy 2 db 15-ös kérdés volt a vizsgalapon.

Na most a munkavédelem házit csinálom éppen, holnap meg csak 4 vizsgám lesz.
Munkavédelemből ha tesztes akkor talán átmegyek, infokommunikációt reggel tervezem még megtanulni, biztonságszervezői menedzs.-ből munkavédelem vizsga után fogok készülni, a térinfót még nem tudom hogy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest