- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPC30
friss újonc
Kedves nagyj74,
végigjártam a Garmin ranglétrát és eddig az én igényeimnek tökéletesen megfeleltek, sőt, amíg működött a nyolcas (3 hónap, hi-hi), kimondottan szerettem. Az általad korábban leírt hibákkal nem találkoztam, pedig én is azzal kezdtem, hogy átvariáltam mindent az órán... A korábbiak számomra legnagyobb hiányossága a telefonálás funkció hiánya volt, ezért volt mellettük egy aktuális Samsung Watch is, mert sokszor előnyösebb volt emiatt (és szeretem a Samsung óráimat is, meg a fiaim is, mert mindig lenyúlják őket), de azért nem merném egy lapon említeni a Fenixekkel. De természetesen kinek a pap, kinek a...
Viszont ez a hiba valóban lesujtó, még az árától függetlenül is, azt figyelembe véve meg főleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Stellar Blade
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged