Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
peterszky
üzenetére
nekem konkrétan a bokámba került a Nike Air Pippen kilyukadt légtalpa által okozott bicsaklás, tripla bokaszakadás, íelti tok szakadás és bokacsont repedés lett az eredmény, műtét + 5 hét gipsz.
bár az a cipő több mint 2 éves volt, anyámért vettem fel. egyébként az összes létező cipőmet mind visszavették garanciába, ami fél éven belül mechanikai hibás lett (márpedig mind az lett
) -
Pompi
nagyúr
válasz
peterszky
üzenetére
Ok, de Almeidához hasonlóan én is kb. annyira használtam, hogy bementem vele a munkahelyemre ott ültem pár órát és hazamantem. Mindenzt autóval. Mindez 99-ben 30 ezer forintért (csak, hogy ne beszéljek rébuszokban). Szóval én nem erre számítottam és akkor még finoman fogalmaztam. Ettől függetlenül nekem nincsenek ennyire lehangoló tapasztalataim a Nike cuccokról. Előtte is és azóta is van jópár Nike cipőm (persze nem ezzel a légtalp rendszerrel) és semmi bajuk, pedig van amelyik már 4-5 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lightyear - befektetési app
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)