Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
tomazin #21479 üzenetére
1 hónap (mínusz 6nap, amit rajtam állt) alatt sikerült kicserélnie a ramot a Market Palacenak.
03.23-án írtam nekik, 24-én elkérték a rendelési számot. 04.02-án kiraktam árukeresőre, hogy megbízhatatlan banda, 04.07-én elindítottam egy fogyvédelmi panaszt, 04.08-án (az árukeresős vélemény hatására, mert jött az eltávolítási kérelem) jelentkeztek, hogy hova küldhetem. 04.14-én feladtam, amit 04.15-én megkaptak. 04.22-én adták fel a cserét, amit ma kaptam meg.
És telefonon is sikerült őket elérni (bár ez egyszer jött össze). -
wmarci
senior tag
-
-
válasz
tomazin #20660 üzenetére
Az alaplap más helyröl van, az már le is lett tudva, mivel az én hibámból sérült az alaplap, amit nem is vitattam, mert tényleg én karcoltam meg, csak fél éve és addig nem volt gond, így nem gondoltam, hogy amiatt lett volna, de simán lehet. Vettem is másikat, ez a része megoldódott. Pedig azt is elküldték bevizsgálni is, nemcsak a kisker dobta vissza.
A vga van csak nagyker felé, akitöl vettem el is küldte másnap a nagykernek. Szóval végülis még csak kb 1 hét telt el, csak jó lenne tudni, hogy mi lesz a sorsa. Mondjuk, ha visszajön ugyanígy az is mind1, mert szoftveresen be lehet állítani, hogy ne álljon le meg induljon el annyiszor a venti (így nem adja ki azt a hangot annyiszor, gyakorlatilag 2-re redukálódik, amikor elindítom a gépet, meg amikor leállítom. De ugye extra halkként van hírdetve meg félpasszív és ezek szerintem nem teljesülnek emiatt. Lehet nem jogos a garanciáztatási kérelmem szerintük).
-
-
-
válasz
tomazin #20642 üzenetére
Szia,
Én is vettem már így dolgokat, hogy 5 év gyártói gar volt fel tüntetve, számlán meg semmi + gari jegy sem volt. Kinyomtattam azt az oldalt ahol a termék volt (linkkel, mindennel) és sokat nem ér lehet, de van.
Kérdezd meg a bolt tulaját, hogy ezt akkor hogyan is van? Kíváncsi lennék mit mond rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest