-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Domi84 #28114 üzenetére
Szia,
Sajnos Asus sem a régi, de sose voltak teljesen korrektek....
A Fix Direkt viszont nálam (anno) példásan teljesített.Volt alaplap csere 2x meg komplett vc 3d hűtő csere (mert a folyékony fém megette a hűtőt és luftos lett)
No mind1, kértem és kaptam is Asus utalványt (le vásárolható új gépre azonos összegért)
A bolt közbe megszünt, így nagykerrel zsíroztam le.Azóta sem volt Asus gépem és inkább ki is hagyom...MSI GT vagy Clevo DTR volt/van azóta is.
Neked kitartás és sok sikert, ne hagyd magad!
Az a baj, ha írsz a külföldi Asus felé mailt, azt a Magyar rész kapja meg...onnan érkezik válasz is, tehát megkerulhetetlen így a Hungary Asus....én anno írtam a fő Asus felé is mailt (Tajvan) és Magyarok válaszoltak rá... -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Domi84 #28114 üzenetére
Fú nekem is volt anno egy élményem a magyar asussal... mikor azzal orvosolták a kijelző bevilágítást, hogy a bezelt odaragasztották a kijelzőhöz... a csavarokat elnyalták, vagy kihagyták, tiszta karc lett az egész gép... vadi új 400 ezres gamer notinál...
Semmiképp ne hagyd magad, remélem unboxing videó stb van, aztán ha nem együttműködőek, akkor békéltető. Ja, és pro tipp de máskor ha nincs köze hozzá az észlelt hibának ilyen javítás előtt vedd ki az ssd-t meg a ramokat, nem kell az oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest