Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Csaba_20_ #3904 üzenetére
Szerintem meg a magyar technikás userrel és boltossal és nagykeressel van a baj.
De mit számit az, hogy szerintem vagy szerinted. Van aki csinálja és elszenvedi a hiányos és nem egyértelmű jogszabályok hatását (pl nagykerek 30 napot emlegetnek helyből). Legyen az eladó, vagy vásárló. Meg vannak akik szerint a törvény szent. Azokon változtatni nem kell. Tőlük mardadhatott volna a röghözkötés is.
Más közük ehhez az egészhez nincs (mint néha vásárolnak a madaras tescóba). Csak hát ez az ország ilyen. Akinek doktor van a neve előtt az hajlamos nem a magyar valóság szerint élni. Természetesen tisztelet a kivételnek (legyen az doktor, vásárló ne adj isten eladó). Érdemes megnézni ausztriában, szlovákiában, hogyan müködik a számtech cuccok garanciája. Meg mondjuk az egész rendszer.
Legközelebb ha nekem irsz, akkor az válasz legyen (tudod kis gomb felül). Mint ahogyan én tettem most. Korrektebb dolog úgy hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest