Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp
újonc
Sziasztok.
Tanácsot kérnék tőletek.
Van egy gigabyte videokártyám, ami még garanciás. Folyamatosan nyomatta ezt a "tdr"-nek hívott "mocskosságot". (Nem segített rajta kb. semmi.)
Visszavittem még július 15.-én a boltba, kaptam is róla rendes átvételi elismervényt. Kártyának azóta "nyoma veszett". Bolt szerint a szervizben van, akik még rá sem néztek. Igaz leadásnál is ezt fújták, hogy ne adjam be, hónapokig tart, meg úgyis visszadobják. Akkor és azóta sem akarták megmondani ki csinálja tulajdonképpen. Gigabyte-nál itthoni elérhetőséget nem találok. (Találtam gigabyte szerviz partnerként a Cordon Electronicsot, azt mondták nem ők foglalkoznak ilyennel.)
Azt hiszem elég türelmes voltam... Mit kellene tenni?
(Eszem ágában sincs benyelni azt sem, ha visszadobják.)
További probléma, hogy akkor még sűrűn voltam Pesten, azóta úgy alakult, hogy már nem sűrűn és 200 km.
Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 Slim Pro OLED 2.8K
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/1000GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest