- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
válasz Silverboy #66017 üzenetére
Mondjuk jelen körülmények között jobban megérné, ha a vga maradna és minden más menne, mert iszonyatos árak vannak. Minél kisebb gépet összedobni, ami elfér az asztalomon, hogy az egész lábtér megmaradjon a pedáloknak. Van egy olyan érzés, hogy jobb szívvel adnék inkább 600-at egy lapiért, mint, hogy 200-at is rádobjak az asztalira.
Pro-kontra minden, alszok rá, köszi. -
-FLY->
őstag
válasz Silverboy #66014 üzenetére
Praktikusabb lett volna egy laptop, meg ár-érték arányban most kb a legjobb döntésnek tűnt, mivel magában is használható akár. VGA kivételével már öreg a gépem, így mindenképpen csere lesz, plusz akkor már legyen nagyobb grafikus teljesítménye is, warzone megesz mindent amúgy is. Gyártói egybe gépeket nézegetem, pl az aceré eléggé kompakt és azért benne van a 3060ti.
-
-FLY->
őstag
-
-FLY->
őstag
Nézegetem az Acer Predator Helios 300-as gépeket.
Ezek ilyen fullos gépeknek számítanak teljesítményben, körítésekben (rendes asztali powás rtx3060, jó kijelző, portok)?
Jobbak, mint egy ROG Asus? -
-FLY->
őstag
válasz gago1975 #65969 üzenetére
Ez egy olyan dolog, amit ki kell próbálni, most átdugtam HDMI 2.0-ra a monitort és megy 144Hz-en, az oc nem elérhető, így a 165Hz sem. Ez egy full standard HDMI 2.0 csati egy vga-ról, ha ezt nem tudja a laptop, akkor megy vissza és veszek inkább egy gyártói desktop gépet 3070Ti-vel, kb ennyiért.
-
-FLY->
őstag
válasz gago1975 #65966 üzenetére
Ami nincs, azt nem lehet megvenni. Nekem itthoni kell, mert esetleg elállok, pixelhibás (nem kell a kijelző, de legyen tökéletes), stb. Semmilyen lenovot nem találok 3060-asból itthon.
Monitorm leírásában az van, hogy HDMI 2.0-ról 2560x1440@144Hz megy max ki.
[ Szerkesztve ]
-
-FLY->
őstag
-
-FLY->
őstag
Sziasztok!
500k környékén keresek laptopot, warzone-hoz, szimulátorozáshoz. Külső monitor (DP-HDMI) és perifériák lennének rajta (kormány, pedálok usb-n).
Igazából stabil powa kellene, a többi kb lényegtelen, RTX3060 min.
Sietős kicsit, előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Új Lenovo ThinkPad E14 13gen i5/16GB/256SSD/gyári garancia/Ajándék laptop táska
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!