- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bemutatkoztak az ASUS ráncfelvarrott, CR szériás Chromebookjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Házi hangfal építés
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizsemizse
csendes tag
Sziasztok!
Legion 5 Pro töltésére a gyári hálózati töltőn kivűl van más bevált módszer?
Nem használom játékra így nem kell, hogy a 230W, 20V, 11,5A-t tudja amit a gyári tőltője. Legalábbis így gondolom.Kamionba szeretném tölteni. 12-24V -ról.
Inverterre gondoltam első sorban, de ha megoldható lenne szivargyújtós ajzatról is akkor nem bonyolítanám túl.
Ezzel szemezgetek: [link]Esetleg veszek egy kisebb 300W-os invertert, amit még szivargyújtó (talán 4,5 A ) elbír.
Veszek egy kissebb 220V-os telefon töltőt amiről usb-C keresztül tölteném a gépet. Kb. folyamatosan rajta lenne így nem zavarna ha lasabban tölti fel.
Normál telefon töltőre usb-C -n keresztül nem regál, de gondolom azért mert nem ér el egy minimális szintet.[ Szerkesztve ]
-
mizsemizse
csendes tag
válasz Bluesummers #83247 üzenetére
Köszi!
Érdeklődtem emailben:
Köszönöm az értesítés! Megmondom őszintén azt hittem a gép a rendelt konfiggal raktáron van, ahogy a honlapon látható.
A konfigurálás alatt pontosan mit értenek?
SSD és memória csere? Milyen típust raknak bele? A cserélt alkatrész csomagolását, papírjait kérem mellekeljék a csomaghoz. Nem szeretném ha különböző memória lenne benne. SSD-ből ne 2x512Gb legyen benne. Ha a későbbiekben bővíteni szeretném nem szeretnék az eladásukkal foglalkozni.
A termék Új állapotú és nem újra csomagolt?
Válaszukat és megértésüket előre is köszönöm!Válasz:
Értelem szerűen a gyártok nem konfigolnak ennyi gépet .
A ram és SSD is cserére kerül.
A cserélt alkatrészek csomagolását és papírjait nem fogjuk mellékelni.
SSD ből crucial p2 1tb lesz benne ( jobb képességű külön választható mint pl samsung és feláras , adatlapon megtalálható)
Ram kingston.
A termék természetesen új. -
mizsemizse
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Asszem első dolgom az lesz, hogy videó felvételt csinálok a kicsomagolásról+a szetszedésről, hogy mi van a csomagban, és a gépben. Remélem kellemes lesz a csalódás. :D
-
mizsemizse
csendes tag
Radiumtól megrendeltem egy:
Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H 32 GB RAM - 1000 GB SSD gepet
[link]
Jött az üzenet, hogy átadtak a szervízesnek, hogy kibővítse..
Én meg azt hittem, hogy bontatlan gyári csomagolásba kapom majd.
Van félni valóm? Olvastam, hogy valaki már kopott ujracsomagolt, használt koszos gépet..Van esetleg más, akár külföldi oldal ahonnan érdemes megrendelni ha sokáig huznák az időt?
-
mizsemizse
csendes tag
válasz FőDudu #82819 üzenetére
Először Mac-et néztem a felsorolt előnyök miatt, de írták többen, hogy bill. kiosztás/ variálhatóság, programok futtatása miatt inkább wines/linux-os gépet érdemesebb választani. Eddig nem használtam almás termékeket ezért gyorsan le is mondtam róla.
Nemzetközi kamionosként dolgozom, így a hűtés zaja és a tömege nem okoz problémát. :) -
mizsemizse
csendes tag
Sziasztok,
milyen gépet vegyek fórumról jöttem. Remélem nem gond ha ide szemetelek.. :) Ott javasolták, hogy ebben a csoportban érdemes Lenovo legion gép vásárlásával kapcsolatban érdeklődni.
Programozással szeretnék új karriert építeni , és erre szeretnék vásárolni egy gépet. Nem nagyon vagyok tisztában a típusokal.
Milyen lenne a best buy gép szerintetek? 6-7k. Max értékben.
Játékra nem használnám.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Házi hangfal építés
- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- EAFC 25
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sony VAIO patika állapotban CoreI5,17'3 FHD,Radeon Hd2gb,8Gb RAM,villágítós billentyűzet
- Apple MacBook Air M1 chip (2020)
- Apple MacBook Air 13" Retina A2179 2020 Space Grey (EMC 3302) i3 - 8GB - 256GB - 314 Ciklus
- ASUS ROG Strix G531GT Gamer/GPU Hibás/ FHD, 16GB, GTX1650, i7-9750H, világítós RGB billentyűzet
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- Dell Latitude 5450 eredeti töltő
- Dell Latitude 5450 BONTÁS 1920x1080 FULL HD IPS kijelző hibátlan! Világítós billentyűzet!!
- Dell inspiron 5515 100/100 Erős aksi /Ryzen 5 5500u 6 mag /12 szál
- MacBook Pro 13" TouchBar CTO i5 3.1 GHz/16GB RAM/ 1000GB SSD
- Dell 7450 i7-5600u laptop 8 GB RAM 256 GB SSD GeForce 840M videokari új akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest