- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gameboy77 #45 üzenetére
Segítek neked,csak elő kell bányászni hozzá a régi cuccaimat...A 7970M esetében csak pozitív változást tud okozni egy enduro disabled vbios,mivel szigorúan csak a dedikált vga-t fogja használni minden alkalmazás.Egyetlen hátrány (már ha számít) hogy az akksi idő drasztikusan le fog csökkeni.
conqver: Ezt mindig kiírja(pl.3DMark teszteknél is) mikor nem natív felbontást használó alkalmazást futtatsz.Amúgy miért nem jó neked az NV inspector?vagy az EVGA precisionX-el monitorozol
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gameboy77 #56 üzenetére
Nem olyan nagy ördöngősség ez,először én is daráltam elhiheted de aztán már rutinból ment Ettől szájbarágósabban már nemtom leírni...
A drivereknek semmi köze a vbios-hoz,nem fog változni semmi azon kívül hogy az IGP inaktív lesz.
Ha meg nem menne valami flottul akkor vissza lehet állítani az eredeti vbios-t.
Erről a visszállításról,vagy más vbios felírásról még kell pár szót írnom.:
A lementett eredeti vbios-t célszerű másik gépre is lementeni,mert ha a felírt nem jó, akkor csak fekete kép fog fogadni bennünket indításkor mint ahogy conqver volt kedves és bemutatta
A lényeg az hogy ha az autoexec.bat-ot jobb klikkel megnyitjuk és rányomunk a szerkesztésre ezt fogjuk látni: C:\atiflash.exe -p 0 -fs -fp -reboot 7970M.rom ez tehát maga a parancssor és itt jön a lényeg.
Ha az eredeti vbios-t akarjuk felírni,vagy egy másikat netán akkor másoljuk fel a pendrive-ra csak a saját nevén úgy ahogy van (xyz.rom),de utána már a pendrive-on át kell nevezni a .rom fájlt minden esetben 7970M.rom-ra mert egyeznie kell az autoexec.bat-ban található névvel.Enélkül a művelet nélkül nem fogja felírni a kívánt vbios-t!
Ha figyelmesen újra elolvasod az AB.-es trükk pont ezért van mert ezek szerint nálad is fagy,akinél meg nem fagy ott sokszor játék közben flickerel,remeg a kép.A trükk után a húzást a Catalyst Control centerből lehet, az Overdrive menüből alkalmazni,teljesen ugyan úgy mint egy asztali PC-n.
Halkan jegyzem meg ha 680M-ed lesz akkor is flash-elni kell majd,csak hogy megnyugtassalak
Ha elszántad magad akár telefonon vagy skype-on keresztül megcsinálhatjuk együtt is ,de ez már a te döntésed! -
Muerte
Topikgazda
válasz Gameboy77 #410 üzenetére
Nem tudom hogy lehetne levarázsolni normálisan róluk a bordákat Egyelőre egy ilyesmi megoldás tűnik kézenfekvőnek [link]
Mayday: R3,R4 totál más...az felejtős.Ha a rezet levágom hogy töltsek bele gázt újra fingjak bele? A 18x hűtője pont olyan mint az R2 csak a borda rohadt nagy rajta és nagyon szűk a hely...én voltam a f.sz hogy nem néztem meg előre...nem gondoltam volna hogy ennyire ki van ott centizve a hűtőborda helye is.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
-
Muerte
Topikgazda
válasz Gameboy77 #608 üzenetére
Enyhén szólva... nem is hihető ez számomra
...mai 13.11 bétav9 driver alapon, 7970M crossfire: 3DMark11 P11102 még mindig találnak plussz kakaót ezekben is[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Könyvajánló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 455 G10! Magyar! Garancia! Ryzen 3 7330U 16GB Ram
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- 2024 - MacBook Pro retina 16" M4 Pro / 14 magos CPU / 20 magos GPU / 24 GB RAM / 512 GB
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest