Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Gameboy77 #608 üzenetére
Enyhén szólva... nem is hihető ez számomra
...mai 13.11 bétav9 driver alapon, 7970M crossfire: 3DMark11 P11102 még mindig találnak plussz kakaót ezekben is -
Muerte
Topikgazda
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Gameboy77 #410 üzenetére
Nem tudom hogy lehetne levarázsolni normálisan róluk a bordákat
Egyelőre egy ilyesmi megoldás tűnik kézenfekvőnek [link]
Mayday: R3,R4 totál más...az felejtős.Ha a rezet levágom hogy töltsek bele gázt újra
fingjak bele?
A 18x hűtője pont olyan mint az R2 csak a borda rohadt nagy rajta és nagyon szűk a hely...én voltam a f.sz hogy nem néztem meg előre...nem gondoltam volna hogy ennyire ki van ott centizve a hűtőborda helye is.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Gameboy77 #56 üzenetére
Nem olyan nagy ördöngősség ez,először én is daráltam elhiheted de aztán már rutinból ment
Ettől szájbarágósabban már nemtom leírni...
A drivereknek semmi köze a vbios-hoz,nem fog változni semmi azon kívül hogy az IGP inaktív lesz.
Ha meg nem menne valami flottul akkor vissza lehet állítani az eredeti vbios-t.
Erről a visszállításról,vagy más vbios felírásról még kell pár szót írnom.:
A lementett eredeti vbios-t célszerű másik gépre is lementeni,mert ha a felírt nem jó, akkor csak fekete kép fog fogadni bennünket indításkor mint ahogy conqver volt kedves és bemutatta
A lényeg az hogy ha az autoexec.bat-ot jobb klikkel megnyitjuk és rányomunk a szerkesztésre ezt fogjuk látni: C:\atiflash.exe -p 0 -fs -fp -reboot 7970M.rom ez tehát maga a parancssor és itt jön a lényeg.
Ha az eredeti vbios-t akarjuk felírni,vagy egy másikat netán akkor másoljuk fel a pendrive-ra csak a saját nevén úgy ahogy van (xyz.rom),de utána már a pendrive-on át kell nevezni a .rom fájlt minden esetben 7970M.rom-ra mert egyeznie kell az autoexec.bat-ban található névvel.Enélkül a művelet nélkül nem fogja felírni a kívánt vbios-t!
Ha figyelmesen újra elolvasod az AB.-es trükk pont ezért van mert ezek szerint nálad is fagy,akinél meg nem fagy ott sokszor játék közben flickerel,remeg a kép.A trükk után a húzást a Catalyst Control centerből lehet, az Overdrive menüből alkalmazni,teljesen ugyan úgy mint egy asztali PC-n.
Halkan jegyzem meg ha 680M-ed lesz akkor is flash-elni kell majd,csak hogy megnyugtassalak
Ha elszántad magad akár telefonon vagy skype-on keresztül megcsinálhatjuk együtt is,de ez már a te döntésed!
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Gameboy77 #45 üzenetére
Segítek neked,csak elő kell bányászni hozzá a régi cuccaimat...A 7970M esetében csak pozitív változást tud okozni egy enduro disabled vbios,mivel szigorúan csak a dedikált vga-t fogja használni minden alkalmazás.Egyetlen hátrány (már ha számít) hogy az akksi idő drasztikusan le fog csökkeni.
conqver: Ezt mindig kiírja(pl.3DMark teszteknél is) mikor nem natív felbontást használó alkalmazást futtatsz.Amúgy miért nem jó neked az NV inspector?vagy az EVGA precisionX-el monitorozol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 robusztus laptop 16GB RAM 1TB SSD Windows 10 Pro
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest