Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz FőDudu #90481 üzenetére

Idővel lehet ha beletanulok lesz minden is, most azért még próbálok az eredeti kinézet mentén maradni. Van némi hely a háztető alatt és azt próbálom kihasználni. A vastag laptop előnye, mikor nincs minden összenyomva. :K Várom a csomagjaimat mint Maxx a vízhűtését (aludni sem tudok :D )aztán élesben okosabb leszek. :R Ezekkel a akár "filléres" vásárlások kézhezvételével majd megjön a fantáziám mikor látom mit lehet/ne velük kezdeni, gondolok itt pl a rézlapokra, amikből akár venti bordát is építhetnék ha nagyon vékony, csak hát az illesztések, ragasztások....nem értek hozzá. Aztán legközelebb lehet rákeresek a lemért hátsó takarólemez méretű (mert Kínában basszus minden van) lemezekre vastagabb formában és csinálok egy másik hűtésmodult egy még jobbat. De előbb legyen meg az első akár sz@r is legyen és aztán jöhet majd a jobb, ha szerencsém van a régi átalakításával.
    :) :R Úgy érzem magam mint Harry Potter a tanulmányai elején. :D

#90480 Csupati:
    Ilyenem van itthon 2 féle hűtő is. Amit a képen mutatsz, ráadásul nem 3 hanem 5 venti van rajta egy 3-mas és egy 2-tes egység. De Clevo-val ez nem megy mivel pálcika állványon van. Láttad a fotókat amiket megosztottam, nem használok laptop hűtőt az adapter miatt. Nem is nagyon akarok, szeretném ha anélkül tudna ütősen hűteni, a mostaninál valamivel jobban. -10 fok és kiegyeztem a sorssal. :D A laptop burkolatot sem szeretném kifaragni, csak ott lesz ahol a szellőző van a proci felett, de be lesz tömve a kb akkora méretű ventivel. És szerintem még jól is fog kinézni, az esztétikára nagyon fogok figyelni.

Még egy ilyen is lesz később. [link] Ez is hozzá fog tenni a jobb hőfokokhoz.

Új hozzászólás Aktív témák