- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
Igazából a gyári burkolatot nem piszkáltam mert ha esetleg egyszer eladom akkor nem tudom mit szólna az új tulaj egy rommá luggalt verzióhoz. Szorgos ügyes kínai kezek 100% gyári minőségben készítenek utángyártott alsó burkolatot, itt volt kb 2 hét alatt. Szóval ez lett egy kicsit szitásítva, mert egy hűtőpadon éli az életét a jó notim.
Ez a gyári szellőzés alulról.
Mint látható ez aztán kaphat padról akármennyi levegőt sokat nem számít. Aztán az SSD-k meg semmilyen formában nem kapnak semmit és mivel azokon borda van (mert borda nélkül belenyaltak a 81 fokba is), ez nem volt valami előnyös a teljes rendszerre nézve hiszen ok, hogy ment le az SSD-ről, de borította a belső hőrendszert.
Emmeg a jó kinai szitásított verzió. Nem szép munka de nehezen találtam meg azt a megoldást amivel nem roncsol hanem likaszt. Ezzel jelentősen rontottam a belső ventik befelé-elfelé húzó tulajdonságain, de ezért van padon. Viszont így minden radiátor is hűtve van. A CPU és a GPU hőcsöveken lévő bordákat már leszedtem mert azokkal többet rontottam, hiszen megborítottam a hőcső működését a koncentráltabb hőpontokkal és annyira meg nem jó még a padom, hogy ezt kompenzálja. Csak egy maradt de az is máshova ment, átköti a GPU alsó csövére a CPU-GPU középső csövét, bal oldalon az elágazásnál.
Ami még tervben van az a gyári pasztázás száműzése(nem az én képem, de egy eszköztárs már itt jár) és valami normálissal való pótlása, valamint Graphene "papírral" javítani a hőcsövek elhúzó képességén, főleg a GPU környékén csak lemezzel borított részekről.
Ezzel a konfiggal szépen röccenés nélkül megy órákat a Forza Horizon 4 Ultra 4K 55-65FPS között, illetve a Shadow Of Thomb Raider is 2K-ban 50-60 fps között. Jelzem nem gamer vagyok csak amikor elegem van a képek, videók szerkesztéséből akkor szoktam kicsit játszani, hogy tisztúljon az agyam.[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB DDR5
- Asus tuf laptop eladó 17 colos 144Hz Rtx 3050 4GB 512GB Nvme SSD. Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest