Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonDragonka

őstag

válasz RM007 #59891 üzenetére

Igazából a gyári burkolatot nem piszkáltam mert ha esetleg egyszer eladom akkor nem tudom mit szólna az új tulaj egy rommá luggalt verzióhoz. Szorgos ügyes kínai kezek 100% gyári minőségben készítenek utángyártott alsó burkolatot, itt volt kb 2 hét alatt. Szóval ez lett egy kicsit szitásítva, mert egy hűtőpadon éli az életét a jó notim.
    Ez a gyári szellőzés alulról.
    Mint látható ez aztán kaphat padról akármennyi levegőt sokat nem számít. Aztán az SSD-k meg semmilyen formában nem kapnak semmit és mivel azokon borda van (mert borda nélkül belenyaltak a 81 fokba is), ez nem volt valami előnyös a teljes rendszerre nézve hiszen ok, hogy ment le az SSD-ről, de borította a belső hőrendszert.
    Emmeg a jó kinai szitásított verzió. Nem szép munka de nehezen találtam meg azt a megoldást amivel nem roncsol hanem likaszt. Ezzel jelentősen rontottam a belső ventik befelé-elfelé húzó tulajdonságain, de ezért van padon. Viszont így minden radiátor is hűtve van. A CPU és a GPU hőcsöveken lévő bordákat már leszedtem mert azokkal többet rontottam, hiszen megborítottam a hőcső működését a koncentráltabb hőpontokkal és annyira meg nem jó még a padom, hogy ezt kompenzálja. Csak egy maradt de az is máshova ment, átköti a GPU alsó csövére a CPU-GPU középső csövét, bal oldalon az elágazásnál.
    Ami még tervben van az a gyári pasztázás száműzése(nem az én képem, de egy eszköztárs már itt jár) és valami normálissal való pótlása, valamint Graphene "papírral" javítani a hőcsövek elhúzó képességén, főleg a GPU környékén csak lemezzel borított részekről.
    Ezzel a konfiggal szépen röccenés nélkül megy órákat a Forza Horizon 4 Ultra 4K 55-65FPS között, illetve a Shadow Of Thomb Raider is 2K-ban 50-60 fps között. Jelzem nem gamer vagyok csak amikor elegem van a képek, videók szerkesztéséből akkor szoktam kicsit játszani, hogy tisztúljon az agyam. :B

[ Szerkesztve ]

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

• KillHates

nagyúr

válasz RM007 #59891 üzenetére

"vérszagra gyűl az éji vad' :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák