Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peet05
üzenetére
Zajra visszatérve alapon tegyük fel valamivel több használva vízzel, mert hallom a vízhűtés alap zaját, valami az hogy megy a motor. Maxra tekerve a fordulatszámot majdnem ugyanaz nagyon picivel több mint 50%-on hajtva. Viszont terhelve meg mivel alacsonyabbak a hőfokok nem kínlódik annyira a laptop ventilátor, vagyis nem romlott a helyzet egyáltalán sőt ami hangos az a laptop hűtési zaja szokott lenni mikor dolgozik, mert alapon semmi. Játékoknál terhelve általában 50-60% dolgozik a proci, ok ha olyan a játék akkor legyen 70% ami titka hosszú távon az is mozog. Szóval a liftezés strapálva más dimenzió így is.

#103619 Pakmara:
Fogalmam sincs. Azt szeretném én látni hogy a vastag réz lemezem szétrohad, netán ki Lyukad?
Szétszedni a most vásárolt egységet nem fogom, nem értek hozzá, több lenne a baj és kockázat. Viccesen tudom csak megközelíteni a helyzetet....rohadjon, több lesz benne a hely víznek, ergo jobban fog hűteni.
Másik, nem hiába vettem még egy laptopot ugyanilyet tartalékba szerintem jó olcsón számítva mit nyújt nekem, nézek elébe a következményeknek. Választani meg azokból a kész komplett hűtőkből tudok amik a piacon vannak boltban árulva, mert építeni én ilyet soha nem fogok tudni. Ez szerintem más világ mint az asztali. Jó olyat sem építettem eddig vízzel.
Lehet ebből is tanulni fogok tanulópénz néven, kitudja, egyszer élünk ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szétszedni a most vásárolt egységet nem fogom, nem értek hozzá, több lenne a baj és kockázat. Viccesen tudom csak megközelíteni a helyzetet....rohadjon, több lesz benne a hely víznek, ergo jobban fog hűteni.
Másik, nem hiába vettem még egy laptopot ugyanilyet tartalékba szerintem jó olcsón számítva mit nyújt nekem, nézek elébe a következményeknek. Választani meg azokból a kész komplett hűtőkből tudok amik a piacon vannak boltban árulva, mert építeni én ilyet soha nem fogok tudni. Ez szerintem más világ mint az asztali. Jó olyat sem építettem eddig vízzel.
Muerte