Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
De hogy valami értelmeset is mondjak, és talán érdemes megfogadni a tapasztalatok alapján. Vannak ugyan ezek a d-input alapján működő kontrollerek, vagy x-input, nem tudom. Lényeg hogy ezek Windows alól játékra nem használhatók mert nem is ismerik fel a játékok. Kerülőút a régi x360ce, de macerás, és ez van elterjedve, a telepítése annyiból áll hogy dll fájlokat kell a játék könyvtárába másolgatni, aztán vagy jó vagy nem. Na most már jó ideje elérhető és nem elég népszerű a xbox360ce alpha változata, ami megoldja a macerás telepítést.
Itt csak elég ha fut a háttérben a program és rendes xbox kontrollerként lehet használni. Csináltam anno videót róla, megosztom. [link] -
dokken
tag
X360CE, meg hasonló programokat felejtsd el, add hozzá a steamhez a gamepadot, utána minden játék xbox gamepadnak fogja látni.
Indítsd el a steamet nagy kép módban (jobbra fent).
Fogaskerék (jobbra fent).
Játékvezérlő beállítások.
Általános gamepad konfigurációtámogatás.
Kiválasztod a gamepadot, és beállítod gombkiosztást.Innentől egy xbox gamepad van a kezedben.A lényeg ,hogy mindig
nagy kép módban indítsd a játékokat. -
Redneck
nagyúr
A nagyobb címekben van, de legtöbbször nem annyira összetett beállításként, mint az ezredforduló környékén. Az X360-as idők óta az xinput megy leginkább, a boxos kontroller pedig standard a PC-s játékokban, és általában a kiosztás is hibátlan, logikus.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Redneck
nagyúr
Ránéztem a weboldalára és nem találtam xinputot sehol, de lehet figyelmetlen voltam. Xinput támogatás nélküli gamepadot nem ajánlott venni, extra szívás.
Esetleg az Xpadder alkalmazással vagy X360ce-vel be lehet lőni az adott játékhoz. A kétezres években nekem bevált egy vezetékes Mantával.Más:
Tudtok ajánlani 30€ alatti xinput képes teleszkópos telefonos gamepadot? Eddig az Ipega 9083S-sel és a Saitake 7007F-fel szemezek, de előbbiről egy youtuber azt mondta hogy műanyag gagyi, és az analógjai is pontatlanok. Utóbbi jobban tetszik, de kicsit kicsinek tűnik alul, tartok tőle hogy kényelmetlen lenne.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Külpolitika
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA // ÚJ GAMER PC V02// INTEL i5-12400F // 16GB RAM // RTX 3070 // 1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- MacBook Air M2 3 töltési ciklus, garancia
- Vonalkódolvasó, QR kód olvasó Mindeo, több darab, használt, garanciával, 2D, kijelzőről is olvas
- Gigabyte-H110M-DS2+I5-6500
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB3K2/16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest