Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Hali!
Hasonló dolgot csináltam én is:
Vettem egy egyszerű gagyi házat, potom 3600 ft-ért:
Bővebben: link
Valamint vettem még a praktikerben egy tekercs (2m X 2m X 2mm) hang- és hőszigetelő paplant. Ilyen préselt parafa vagy micsoda.
Nekiálltam szabni:
A lemezekre mindkét oldalán ragadós ragasztócsíkkal raktam fel, gondolva az esetleges majdani könnyű eltávolíthatóságot:
Ahova csak lehetett, mindenhova ragasztottam, még a tetejére, meg az aljára is:
Az eredmény, meglepően csendes ház, még ventillátor fordulatszámszabályzó nélkül is. Az egész kaland került 3600HUF(Ház)+1200HUF(Parafaizé)+200HUF(Ragasztó)=5000 jómagyar forintba. Jó, nem anyira látványos (egyenlőre), de olcsó, és halk.
Egy előlapi panelt még fogok venni hozzá, és már készül a vízhűtéshez a cpu blokkom is. Jelenleg a rajzolásnál tartok... Lesz még a házra egy oldallap kivágás plexivel, meg egy 12 cm-es ventillátorral. Ha valami kész lesz, még rakok be képeket...
Esetleg egy festés is szóbajöhet majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest