- Videószerkesztés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Hali!
Hasonló dolgot csináltam én is:
Vettem egy egyszerű gagyi házat, potom 3600 ft-ért:
Bővebben: link
Valamint vettem még a praktikerben egy tekercs (2m X 2m X 2mm) hang- és hőszigetelő paplant. Ilyen préselt parafa vagy micsoda.
Nekiálltam szabni:
A lemezekre mindkét oldalán ragadós ragasztócsíkkal raktam fel, gondolva az esetleges majdani könnyű eltávolíthatóságot:
Ahova csak lehetett, mindenhova ragasztottam, még a tetejére, meg az aljára is:
Az eredmény, meglepően csendes ház, még ventillátor fordulatszámszabályzó nélkül is. Az egész kaland került 3600HUF(Ház)+1200HUF(Parafaizé)+200HUF(Ragasztó)=5000 jómagyar forintba. Jó, nem anyira látványos (egyenlőre), de olcsó, és halk.
Egy előlapi panelt még fogok venni hozzá, és már készül a vízhűtéshez a cpu blokkom is. Jelenleg a rajzolásnál tartok... Lesz még a házra egy oldallap kivágás plexivel, meg egy 12 cm-es ventillátorral. Ha valami kész lesz, még rakok be képeket...
Esetleg egy festés is szóbajöhet majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő