Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Hali!
Hasonló dolgot csináltam én is:
Vettem egy egyszerű gagyi házat, potom 3600 ft-ért:
Bővebben: link
Valamint vettem még a praktikerben egy tekercs (2m X 2m X 2mm) hang- és hőszigetelő paplant. Ilyen préselt parafa vagy micsoda.
Nekiálltam szabni:
A lemezekre mindkét oldalán ragadós ragasztócsíkkal raktam fel, gondolva az esetleges majdani könnyű eltávolíthatóságot:
Ahova csak lehetett, mindenhova ragasztottam, még a tetejére, meg az aljára is:
Az eredmény, meglepően csendes ház, még ventillátor fordulatszámszabályzó nélkül is. Az egész kaland került 3600HUF(Ház)+1200HUF(Parafaizé)+200HUF(Ragasztó)=5000 jómagyar forintba. Jó, nem anyira látványos (egyenlőre), de olcsó, és halk.
Egy előlapi panelt még fogok venni hozzá, és már készül a vízhűtéshez a cpu blokkom is. Jelenleg a rajzolásnál tartok... Lesz még a házra egy oldallap kivágás plexivel, meg egy 12 cm-es ventillátorral. Ha valami kész lesz, még rakok be képeket...
Esetleg egy festés is szóbajöhet majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged