- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Hobby elektronika
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen monitort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
Savanya
addikt
7N400 NForce2 Ultra400-as chipsette és dualos , 1-es 3-as slotba rakva ki kell hogy irja hogy dual channel bootolás közben . (ha 7N400E akkor nem támogatja)
Nekem 7N400 PRO2-m van ami a 7N400 fullos változata . -
penene
őstag
Hali, GA-7N400as nforce 2es alaplapom van, szepen behelyeztem duall ddr-re a ramokat a slotokba, de sehol nem lattam egyeb teendot annak erdekeben, hogy most dualban jarassa a memeket.
Be kell allitani meg vmit vhol? Biosban sehol nem lattam erre utalast, se jumper, se leiras..
Valahogy lehet tesztelni hogy duallban fut? esetleg vmit meg kell tenni az ugy erdekeben? teljesen kifogytam az otletekbol :)
Koszi a picit naiv kerdesre levo valaszokert :)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest