Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
gombi01 #14094 üzenetére
Dehogynem, 8-on harmadik lettem, idén lehet, hogy elindulok 16-on.
Bringával nem szoktam versenyezni, a legtöbb verseny terepen van, az én montim meg aszfaltra lett átalakítva inkább csak túrázgatásra, mint versenyre. Murván nagyon könnyen megcsúszik, és 60km/h-nál nem tud többet menni tükör sima lejtős úton sem, bárhogy tekerem.
Én inkább futnék Hajagnak, de akkor már fel a bázisig meg vissza. Egyelőre viszont erőnlétben nem tartok ott.
@többiek:
Mitől nőhet vízhólyag a sarokra? Futottam már ebben a cipőben télen dupla zokniban, ill. tavasszal is hosszabb távokat, és semmi bajom nem volt tőle. Tegnap bokazokniban toltam kb ugyanannyit, mint szoktam és nagyon megizzadtam, aztán két min 1cm2-es vízhólyag nőtt mindkét sarkamra. Elképzelhető, hogy a zokni miatt volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest