Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• INTELligent

senior tag

válasz Peterhappy #106969 üzenetére

Peterhappy: koszonom szepen :). Az volt a legjobb az egeszben, hogy tegnap ugy mentem el aludni, hogy azt ereztem, hogy versenyzek egy jot, lesz ami lesz. Nem hajtottam semmit, csak hogy vegrehajtsam a strategiat.

tisn: koszi Neked is! :R

itouchfan: hu, ezt koszonom, hogy leirtad, nagyon jol esett! :R :R :R Hat igen, akkor mentem amennyit tudtam, minden rendszer nelkul :B . Azt lattam, hogy a labaddal volt/van valami eleg regota, remelem rendbe fog jonni.

tomcica: jo volt az edzom ;). Az elmezonyon nem aggodtam, ahogy Peternek leirtam, ugy mentem bele, hogy a vegrehajtas a lenyeg, az eredmeny majd adja magat, ha ott tartok.
    Kipihenem, meg amig itthon vagyok, lesz sok laza bringa - a 7 nap ossze fog jonni. Figyelek, igyekszem. Es koszonom szepen meg egyszer is.

norby_42: koszonom szepen es teljesen egyetertek. Az abszolut dobogot egyaltalan nem banom.

sherlock_82: oo, mindjart elpirulok :B . Voltak dolgok, amiket jol csinaltam, meg voltak, amiket nem annyira - igyekszem nem elfelejteni, hogy mindig van mit tanulnom :R .

Napfenysuti: koszonom szepen! :)

Új hozzászólás Aktív témák