Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #106969 üzenetére
Peterhappy: koszonom szepen
. Az volt a legjobb az egeszben, hogy tegnap ugy mentem el aludni, hogy azt ereztem, hogy versenyzek egy jot, lesz ami lesz. Nem hajtottam semmit, csak hogy vegrehajtsam a strategiat.
tisn: koszi Neked is!
itouchfan: hu, ezt koszonom, hogy leirtad, nagyon jol esett!
Hat igen, akkor mentem amennyit tudtam, minden rendszer nelkul
. Azt lattam, hogy a labaddal volt/van valami eleg regota, remelem rendbe fog jonni.
tomcica: jo volt az edzom
. Az elmezonyon nem aggodtam, ahogy Peternek leirtam, ugy mentem bele, hogy a vegrehajtas a lenyeg, az eredmeny majd adja magat, ha ott tartok.
Kipihenem, meg amig itthon vagyok, lesz sok laza bringa - a 7 nap ossze fog jonni. Figyelek, igyekszem. Es koszonom szepen meg egyszer is.norby_42: koszonom szepen es teljesen egyetertek. Az abszolut dobogot egyaltalan nem banom.
sherlock_82: oo, mindjart elpirulok
. Voltak dolgok, amiket jol csinaltam, meg voltak, amiket nem annyira - igyekszem nem elfelejteni, hogy mindig van mit tanulnom
.
Napfenysuti: koszonom szepen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Update 04.02. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest