Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Mármint a csonthártya? Hát annak érződik, sípcsont eleje, nyomásra fáj, ha felfeszítem a lábfejem, akkor is fáj, talajfogásra is. Ilyen szokott lenni, egyszer már volt betonon ugrálástól. Mondjuk most nagyon meglepődtem, talán magyarázza, hogy minden nap futottam 5 nap alatt 8x 3-5km-t, de eddig egyáltalán nem érződött semmi, hogy gond lenne. A sarkam fájt meg kicsit a bőnye, nem is a csonthártya, amiatt hagytam ki a tegnapot, erre most bekrepál az egész... Na mindegy, már megszoktam, legközelebb óvatosabban kezdek neki, és oda-vissza sétálok a betonon futás helyett, hátha ennyi elég, hogy elkerüljem ugyanezt. Ha nem, akkor egy hónapig csak napi egyszer futok vagy kétnaponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest