Új hozzászólás Aktív témák
-
bbattila92
csendes tag
Köszönöm! Úgy tűnik, akaratlanul is sikerült téged mélyen megsérteni (bár ezzel nem vagyok egyedül). Sajnálom, nem ellened irányult a hozzászólásom.
- a yuzu képes volt arra, hogy a switch-nél JOBB hardveren futtasson valamit. ez ma már egy switch-nél olcsóbb kézikonzol vagy egy erősebb telefont is jelentett, meg persze pc-t. mellesleg a switch játékok egy része annyira egyszerű, hogy egy hétköznapi alsó-középk. laptopon is elszaladtak vígan.
- de
- oké, hogyne
- persze. ahogy yuzu-val is használhattál homebrew alkalmazásokat, játékokat. az aimp sem másolta fel a gépedre az illegális empéhármakat.
- ez világos. ezért nem vásárolom meg. pontosan ez a lényeg.
- örülök. amúgy terveztem switchet venni, de arra jutottam, hogy ilyen cégnek soha többé nem adok pénzt, inkább nem játszom soha a játékaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az emulációs technológiákat jogellenesnek tekintő cég kolosszális mértékű kalózkodásról beszél.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest