- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Forrmell.enn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbattila92
csendes tag
Köszönöm! Úgy tűnik, akaratlanul is sikerült téged mélyen megsérteni (bár ezzel nem vagyok egyedül). Sajnálom, nem ellened irányult a hozzászólásom.
- a yuzu képes volt arra, hogy a switch-nél JOBB hardveren futtasson valamit. ez ma már egy switch-nél olcsóbb kézikonzol vagy egy erősebb telefont is jelentett, meg persze pc-t. mellesleg a switch játékok egy része annyira egyszerű, hogy egy hétköznapi alsó-középk. laptopon is elszaladtak vígan.
- de
- oké, hogyne
- persze. ahogy yuzu-val is használhattál homebrew alkalmazásokat, játékokat. az aimp sem másolta fel a gépedre az illegális empéhármakat.
- ez világos. ezért nem vásárolom meg. pontosan ez a lényeg.
- örülök. amúgy terveztem switchet venni, de arra jutottam, hogy ilyen cégnek soha többé nem adok pénzt, inkább nem játszom soha a játékaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- OLED TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest