Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- BIOS frissítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdem a végéről a megválaszolást. Egy lapon nem említeném az általad említett gépekkel. Ér/érték arányt nem tudok, nem is nagyon szoktam nézni, mivel McCulloch van nekünk is, Al-Ko-t vett egy ismerős, én üzemeltem be neki, és számomra elég gyenge minőséget képvisel. Mulcsozást tud, bár ahhoz kicsit nagyobb lökettérfogatú motor kellene, és persze nagyobb anyagi keret.
-
Espla
aktív tag
ilyesmibe ürítheted a fűgyűjtőt: [link]
én vettem egy 272 litereset is: [link]
csak azzal már az a gond, ha telerakod levágott fűvel akkor olyan a tömege, hogy már nem tudod megemelni egyedül
de a 150 literes nagyon praktikus, ha nem zsákba gyűjtöd utána hanem komposztra szórodkis területre + árokba tuti villanyt vennék, párszor végignyomod és kialakul és nem zavar a kábel, ellenben könnyű manőverezni a géppel
most van egy ilyen akció: Bosch Rotak 37 ErgoFlex elektromos fűnyíró + MultiMulch 44 990 Ft és a mulcsozást is kipróbálhatod
-
Mivel elég kis helyen is el kell boldogulni vele, ezért 46-51cm vágószélességű géptől nagyobbat nem hiszem hogy pozitívan értékelnél. Motorból pedig 125-140ccm elég lesz ahhoz a mérethez. Ha esetleg a McCulloch M46-125R belefér az árba, azzal nem lehet nagy probléma.
"mulcsozás , önjáró -> ezekből pontosan milyen előnyöm származik ?" - ha rákeresel ezekre a szavakra, a google-ban vagy a topikban, már elég sok információ tárul eléd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest