Hirdetés

Aktív témák

• Velocity

aktív tag

tegnap este a NAV kiírta egy felugró kisablakban, hogy vírust talált, nagy a kockázat, meg hogy nem lehet írtani a fájlt vagy a fájl nem található...

ezt minden fontosabb XP rendszerfájlnál kihozta! Magyarul, kb 20 percig csak kattingattam az OK-ra, folyamatosan jött az üzenet, közben szépen összeomlott az egész gép! Ilyenek jöttek ki, hogy: ''A Windows megfelelő futásához elengedhetetlen fájlok felül lettek írva, a helyreállításhoz tegye be az SP1 CD-t''. Nekem az sp1 gépen van, gyorsan lemásoltam, és a másolatot indítottam el, kiírta, hogy nem telepíthető, de ekkor már a gép úgy zúgott mint egy Zetor!

Berágtam, Reset, aztán viruskeresés! Minden prog (AdAwere, SpyBot, NAV2004) kiírta, hogy nem talált vírust! Vagyis hát semmi érdemlegeset! A Netre fel akartam menni, gondoltam nem árt egy update, de nem ment! Néztem a beállításokat, semmi változás, mégis az ött ki, hogy nem lehet csatlakozni. Létrehoztam egy új kapcsolatot, amivel felment, de marha lassú volt, és kb 2-3 perc után bontotta a kapcsolatot, és az se ment fel a netre!

Mitévő legyek???

A vírus neve: Jeru.Carfield

JA! ÉS FONTOS! Ma már jó, felment pilla alatt a netre, semmi tünet, a viruskeresők még mindig nem találnak semmit...

Aktív témák