Aktív témák
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
megérkezett?
-
roPHka
senior tag
ha megérkezett, szereld össze, stb, próbáld majd ki, aztán ha netán vmi gáz van bármivel, vagy csak szimplán kérdésed van szólj bátran.
telón/mailben/msn-en elérsz vagy itt.
a procira pedig tényleg figyelj majd. némi pasztát tegyél rá, aztán a ventit ne erőszakosan próbáld rá feltenni
Amúgy annyi hibája van a lapnak, hogy a prociventi lefogatópöckök közül az egyik középső hiányzik, ezt észrefogod venni, de teljesen jelentéktelen, mert a venti tökéletesen rámegy, 3 - 3 helyre lehet beakasztani, szóval nincs gáz, csak eszembe jutott most. -
roPHka
senior tag
feladtam. frankón becsomiztam. a ventit szétszedtem mert nem fért volna bele a dobozba. Egy zacsiba tettem a ventirácsot, a 4 csavart, a procit és a ramot.
Elvileg holnapra megkapod, sürgősségivel adtam fel.
Ha megkaptad írj bátran mail-t. -
roPHka
senior tag
csak hogy lásd mit kapsz. sajna nem látszik rendesen, de a proci ép és egészséges, nem lesarkazott, etc...
szóval megkérlek, hogy a lehetőségekhez képest Te is próbáld úgy feltenni rá a ventit, hogy minden frankó legyen, csak mert ha netán vmi gubanc van valamivel akkor úgymond tudom ''érvényesíteni'' azt az 5 nap garit. -
roPHka
senior tag
a héten oda kell hogy érjen, legkésőbb ugyebár péntekig. 1-2 nap szokott lenni a szállítás. de csak holnap fogom feladni, ugyanis ma közbejött egy csomó más dolgom
De már itt van összekészítve, igaz most még memtestet futtatok rajta, hogy minden ok e a rammal amit hoztam. Egyelőre jónak tűnik, egyszer már végigfutott rajta a progi hibátlanul.
Mindent szétszedek majd. a procit átörölgetem, hogy ne legyen pasztás, aztán majd otthon teszel rá pasztát.
Amúgy a lap oem kiszerelés, de drivereket írtam ki neked hozzá. -
roPHka
senior tag
Szia!
Rendben, akkor ezeket félreteszem neked.
Holnap megbeszéljük még a részleteket. Ha gondolod nyugodtan írj mail-t. Postai utánvétel természetesen megoldható. Holnap ha úgy van fel is tudom adni, mert van még másik két csomag amit postáznom kell.
Vinyókkal nem igazán foglalkozom, úgyhogy az nincs sajnos. -
roPHka
senior tag
Abit NV7M (nForce chipset; integrált gef2mx; integrált hang; van rajta külön AGP is; microATX kivitel); Amd Duron 1Ghz procival és Falconrock II rézmagos hűtőventilátorral 12k
128mb 333as ddr ram +2k
DTK PII-PIII lap; integrált vga-hang-lan; intel810 chipset; stb...
Via C3 800A Mhz procival és ventivel 7k
128mb pc133 sd +2k
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- Lightyear - befektetési app
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest