Aktív témák
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
megérkezett?
-
roPHka
senior tag
ha megérkezett, szereld össze, stb, próbáld majd ki, aztán ha netán vmi gáz van bármivel, vagy csak szimplán kérdésed van szólj bátran.
telón/mailben/msn-en elérsz vagy itt.
a procira pedig tényleg figyelj majd. némi pasztát tegyél rá, aztán a ventit ne erőszakosan próbáld rá feltenni
Amúgy annyi hibája van a lapnak, hogy a prociventi lefogatópöckök közül az egyik középső hiányzik, ezt észrefogod venni, de teljesen jelentéktelen, mert a venti tökéletesen rámegy, 3 - 3 helyre lehet beakasztani, szóval nincs gáz, csak eszembe jutott most. -
roPHka
senior tag
feladtam. frankón becsomiztam. a ventit szétszedtem mert nem fért volna bele a dobozba. Egy zacsiba tettem a ventirácsot, a 4 csavart, a procit és a ramot.
Elvileg holnapra megkapod, sürgősségivel adtam fel.
Ha megkaptad írj bátran mail-t. -
roPHka
senior tag
csak hogy lásd mit kapsz. sajna nem látszik rendesen, de a proci ép és egészséges, nem lesarkazott, etc...
szóval megkérlek, hogy a lehetőségekhez képest Te is próbáld úgy feltenni rá a ventit, hogy minden frankó legyen, csak mert ha netán vmi gubanc van valamivel akkor úgymond tudom ''érvényesíteni'' azt az 5 nap garit. -
roPHka
senior tag
a héten oda kell hogy érjen, legkésőbb ugyebár péntekig. 1-2 nap szokott lenni a szállítás. de csak holnap fogom feladni, ugyanis ma közbejött egy csomó más dolgom
De már itt van összekészítve, igaz most még memtestet futtatok rajta, hogy minden ok e a rammal amit hoztam. Egyelőre jónak tűnik, egyszer már végigfutott rajta a progi hibátlanul.
Mindent szétszedek majd. a procit átörölgetem, hogy ne legyen pasztás, aztán majd otthon teszel rá pasztát.
Amúgy a lap oem kiszerelés, de drivereket írtam ki neked hozzá. -
Lőre
tag
Oké Köszi!
Remélem gyorsan ideér. -
roPHka
senior tag
Szia!
Rendben, akkor ezeket félreteszem neked.
Holnap megbeszéljük még a részleteket. Ha gondolod nyugodtan írj mail-t. Postai utánvétel természetesen megoldható. Holnap ha úgy van fel is tudom adni, mert van még másik két csomag amit postáznom kell.
Vinyókkal nem igazán foglalkozom, úgyhogy az nincs sajnos. -
Lőre
tag
Abit NV7M (nForce chipset; integrált gef2mx; integrált hang; van rajta külön AGP is; microATX kivitel); Amd Duron 1Ghz procival és Falconrock II rézmagos hűtőventilátorral 12k
128mb 333as ddr ram +2k
Ez a cucc érdekelne így ahogy van ,esetleg kisebb winyód ha van hozzá az is szóba jöhetne. -
roPHka
senior tag
Abit NV7M (nForce chipset; integrált gef2mx; integrált hang; van rajta külön AGP is; microATX kivitel); Amd Duron 1Ghz procival és Falconrock II rézmagos hűtőventilátorral 12k
128mb 333as ddr ram +2k
DTK PII-PIII lap; integrált vga-hang-lan; intel810 chipset; stb...
Via C3 800A Mhz procival és ventivel 7k
128mb pc133 sd +2k -
Lőre
tag
Mai napi UP!
-
Lőre
tag
Up!
-
Lőre
tag
HUPPÍ
-
Lőre
tag
fel-fel
-
Lőre
tag
UPP!
-
Lőre
tag
Uppp
-
maross
nagyúr
azt hiszem matsonic lap, integralt hang, vga, 1200 Tualatin Celeron proci, egyutt 10k.256 ramot 4500ert tudok adni, 2x64 et 2000ert, 128at 2500ert, ami tetszik
. talan van egy globalwin hutom is 500ert.
[Szerkesztve] -
Gabi[mf]
aktív tag
hát igen pont ilyesmim van csak mé' lax olyan messze
-
Lőre
tag
Senki más nem akar eladni ilyesmit???
-
guga
Közösségépítő
''PPGA''
-
Lőre
tag
Kérek egy moderátort ,hogy legyen szives változtassa meg a topic címét
Full integrált alaplapot+proc+memot keresek-re,mert félreérthetően írtam asszem -
Lőre
tag
Ne tolakodjunk annyira kérem!!!!
-
Lőre
tag
Keresek eladó full integrált alaplapot,értsd integrált lan hang vga usb stb.
legalább 1000 es celeron vagy hasonló processzorral 256 mega memoval.
esetleg kisebb használt winyót is hozzá.
Várom ajánlataitokat
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen légkondit a lakásba?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest