Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyomtató topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuttomobli
csendes tag
Üdv !
Vettem egy Sony RX-10 fotómasinát . Több jó minőségű fullHD-s videokamerám volt és van is , de képminőségben messze jobb náluk . Az AF szintén kifogástalan . Az optika gyorsan rááll a témára , nics oda-vissza lengés , mint az Olympus OMD-EM-5-ömön. Videózás közben minden paraméter állítható . Mint fényképezőgép is kifogástalan még magasabb ISO-n is. Nagyon elégedett vagyok vele .Másnak van tapasztalata a Sony RX-10-el ? Ha megosztaná velem előre megköszönöm . -
tuttomobli
csendes tag
válasz
szentturul #5781 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszát . Kérdezem , hogy a Pana 920 50p-s progresszív felvételi lehetősége nem hiányzik a gyakorlatban ?
-
tuttomobli
csendes tag
Üdv !
Van valakinek tapasztalata a Panasonic 920-as videokamerával ? A Canon fg30-as megéri az árkülönbözetet ?
Az érdemi válaszokat előre köszönöm . -
tuttomobli
csendes tag
válasz
laszlo168 #5333 üzenetére
Kedves László !
A kamerát 2010.05.07-én vásároltam a számla alapján.288 000 Ft-ért.Vettem hozzá egy Panasonic 2640mAh nagyteljesítményű akkumulátort 32 000 Ft-ért ,egy HDMI kábelt 5 300 Ft-ért . Van hozzá eredeti doboz , minden tartozékával . Eladni csak akkor fogom , ha a júniusi Canon ár Magyarországon nem lesz irreálisan magas .
Jelenleg van egy eladó TM700-as a Prohardveren 180 000 Ft-ért .
Én ezzel szemben 120 000 Ft-ért adnám /csak neked/. Telefonszámom : 06309476206 -
tuttomobli
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Van egy Panasonic HDC-TM700-as kamerám . Magyarországon vásároltam 2010-ben a megjelenése idején.Nagyon szép felvételeket készít természetes színekkel és borotvaéles képekkel. Júniusban kerül az üzletekbe a Canon HF-G30 -as . Szerintetek érdemes váltani ,vagy a többszörös ár miatti különbséget nem éri meg ?
A Pana kb 10 órát üzemelt eddig . Még a Panasonic X-920-ast is nézegetem , de túl nagy minőségi ugrást nem látok benne .