- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz ChrisDzsi95 #59770 üzenetére
Volt ennek valaha nem "nagyon jó ára"? Nekem kicsit fura, hogy bármikor ránézek, mindig akciós egy csomó helyen. Teljes áron egészen biztosan soha nem láttam még. De végülis jó trükk.
-
Danny365
őstag
válasz Piftuka #59743 üzenetére
Aki nem használt soha IEM rendszerű fülest, az meg tudja szokni?
Van egy tippem, hogy senki sem IEM-mel a fülében született, ellenben elég sokan használjuk, szóval igen, meg lehet szokni (az első nap már rájössz, hogy milyen jó dolog is ez). Én konkrétan nem is értem azokat az embereket, akik másféle fülest használnak.
-
Danny365
őstag
válasz szentkuti11 #59650 üzenetére
Ilyenről egyelőre még nem nagyon tudok nyilatkozni. A basszusról olvastam, hogy ütni fog, de wow, tényleg király. És persze nem úgy kell elképzelni, hogy a többi frekvencia kárára dübörög (nem is dübörög). De a hangzásról majd később írok.
Kiesni nem esik ki, meg kényelmes is. Volt hozzá egyébként egy rakás gumiharang, meg egy pár szivacs is. Még a fülessel együtt rendeltem is hozzá egy upgrade kábelt, ami a hangzáson elvileg nem sokat javít (nem tudom, a gyárival nem hallgattam),de fogásra mindenképp jobbnak tűnik. Meg így legalább van egy extra kábelem. Amúgy nem tudom, milyen ez a kábelcsatlakozó, de tetszik, hogy amilyen egyszerű, olyan jó.
Eddig egyetlen dolgot sajnálok, hogy egy valag pénzt otthagytam érte, összesen 48 ezerbe fájt a dolog. (köszi, vám!)
-
Danny365
őstag
válasz #16820480 #52614 üzenetére
Köszi a tippeket! Igazából eddig én is úgy gondoltam, hogy a Sennheiserek jók, de végül is amíg az ember nem próbál ki valami igazán jót, addig nem tudja mihez hasonlítani.
Jobban belegondolva egyébként nem kizáró ok a fül feletti elvezetés, úgyhogy mostanra leszűkítettem a kört erre a Hifiman Re-400-ra, illetve a kicsit fentebb említett RHA MA750-re. Az Re-400-nak mondjuk annyira még nem jártam utána, majd még megnézegetem.Amúgy csupán azért tudnék egyes modelleket olcsóbban venni - és ezt assemble kollégának is mondom -, mert elég szuper, ahogy a MediaMarkt intézi a garis dolgokat; úgyhogy ha visszavinném a CX870-em, alapból -17.000 forinttal venném a következőt. Csak hát nincs túl nagy választék a MM-ban.
Amúgy kár, hogy RHA-ból csak a mikrofonos/gombos verziót lehet kapni az Apple Store-on, míg a simát csak itt találtam, és a gari miatt nem tudom, mennyire megbízható ez a bolt.
-
Danny365
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Sennheiser CX870-et hajtok és bár nincs vele különösebb gondom, lassan szeretnék egy kis upgrade-et. Eredetileg egy Sennheiser Momentum In-ear-t néztem ki, de ahogy látom, itt nem nagyon szereti senki (ami nekem kicsit fura, mert úgy konkrétan az egész Momentum sorozatot csak dicsérik mindenhol, itt meg a nagyobb darabokat is utálja mindenki?!).
Úgyhogy gondoltam megkérdem, ti mit vennétek helyette. Igazából nekem az a legnagyobb gondom, hogy bár az összefoglalóban ajánlott fülesek jónak tűnnek, de én nem szeretem a fül felett elvezetett kábeleket, meg a fülkagylóba illő darabokat sem. Ebben az árkategóriában van olyan, ami jó és "hagyományos", fülbe bedug oszt' lóg le változat? ~30 pénzt szánnék rá.
A Momentum azért lett volna előnyös, mert 13-ért tudnék venni, illetve kinéztem egy Sony MDR-EX650AP, azt meg 3 ezer forintért tudnám megvenni , csak nem tudom, ez mennyire lenne jobb, mint a mostani CX870.
Mikrofon, távvezérlő, meg egyéb bizbaszok nekem nem kellenek a kábelre, persze ha van, nem kizáró ok, de jobb, ha nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest