Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
őstag
Sziasztok! Létezik olyan earbud, ami olyan 10k max, bt-os, de a kettő össze van madzagolva, és nem nagyon gagyi?
Asszony biciklizik munkába, ehhez kellene. Agybadugóst nem szereti, meg félő, hogy esetleg elvész, ezért kellene a madzag. (aliexpress előnyben)
Köszönöm a segítséget!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
Esetleg, ha valaki olcsó kínait tesztelne, akkor ennél a boltnál van pár.
Csak azért lehet érdekes, mert 250 coin-ért ad egy 5.01-5 usd-s kupont. Hátha nem csak pénzkidobás...42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz rejtettlampa #70307 üzenetére
Az a bolt amit linkeltem, a global rockspace store.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
Hátha valakit érdekel
Vettem egy rock zircon-t magamnak kíváncsiságból. Nem is ez a lényeg, hanem a boltnak van 100 pontért 2 dolláros kuponja most, meg alapból 10 usd felett -1 usd van. Így 9.85 usd lett a vége, 2710 huf-ot vont az ali. Csak nem összekeverendő a másik rock bolttal, annak 50 pontért 1 usd-s kuponja van.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
Mostanában milyenek a brainwavz fülesek? Pár éve itteni ajánlásra vettem deltát, jól elvoltunk. Csak eszembe jutott, jött reklám email.
Ez a jive ez milyen, valami tapasztalat esetleg? [link]
Amennyit kigugliztam, arról nekem az jön le, hogy olcsóbban is van hasonló. Jól gondolom? Köszönöm![ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz #16820480 #70252 üzenetére
Valójában csak arra gondoltam, hogy szilikon, hab, gömbölyű, hosszított változatok, aztán melyikkel hogy változik a hang. Azt láttam, hogy vannak valóban igen erős árfekvésű cuccok is, nekem egyik sem esélyes.
-
peestike
őstag
Hozzájutottam egy piston hybrid-hez. Sokkal inkább tetszik, mint a piston 3. Érdemes ennél az illesztékekkel játszani? Egyáltalán vannak ajánlott illesztékek? (sose kerestem még rá) vagy aliexpress-en vásárolgassak és tesztelgessem?
Tegnap szántam rá magam, hogy veszek egy fülest (ez a mai szerzemény teljesen véletlenül jött szembe), kérdezném, hogy érdemes mellé venni egy rock zircon-t? Az lenne a kiválasztott, meg az új lenne...
A hybrid viszont már bejáratott.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
piston 3-nak keresném az utódját, remélem tudtok segíteni.
mélyeket szeretem, metál menne főleg.
olyan 25 usd lenne a keret teteje, ez lenne az egyik, a hybrid pro vagy ajánlásba kaptam ezt: VJJB K4S
vagy netán: Mi IV Hybrid
nem lenne baj, ha mikrofonos lenne a telefon miatt. esetleg, ha van valakinek ötlete alternatívára, akkor szívesen veszem! köszönöm![ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
válasz monti0222w #64792 üzenetére
köszönöm szépen! azért gyanítottam valami ilyesmit...
-
peestike
őstag
Ha hasonlítani kellene, mit gondoltok:
Razer hammerhead pro vs xiaomi hybrid?
Árban ugye razer többszörös, de nyújt is annyit, vagy a nagyrésze marketing?
Köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
Ismerem a gearbest-et, volt velük egy januárban rendelt csomaggal kapcsolatos meccsem. Május végéig húzódott. Végül is én nyertem meg.
Este olvasgattam, külföldi leírásokat is, az ed9-ről nem olvastam rosszat. Árban mindenképp nyerő lehet.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
Megnéztem ma a gearbest oldalát, hogy mi a helyzet hybrid fronton.
Innen venném, itt tudok akár 30%ot is faragni az árból. Meglepődtem, hogy van kz ed rendesen...
Viszont az árak is nagyon különböznek. Ed9 10usd, hybrid 17 usd kerekítve kb. Van valami tennmak banjo, annak meg tetszik a 45 fokos jack-je.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz BigBlackDog #64759 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
akkor bepróbálom azt is szerintem! (Az elmúlt bő egy évben jött, ment a piston 2, 3 nálam, variáltam csak, hogy valamelyik már csak szerelem lesz, de nem)[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
Megerősítést kérnék szépen, ha jól gondolom a következőt:
Most piston 3 van nekem (gyakorlatilag csak bejáratva, 36 órát ment a különböző zajokkal), leginkább metál megy, de nem vagyok a mélyekkel teljesen kibékülve.
Mellényúlhatok, ha lecserélem hybrid-re, vagy kz ed9, 10? Mit gondoltok? Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
05.23-án rendeltem egy Piston 3-at a banggood-ról, ajánlottam kértem, így tokkal vonóval 5316 huf volt.
06.03-án megjött, 3 napon keresztül járatódott. most próbáltam ki valójában milyen is.
brainwavz beta volt a hasonlítási alap. korábban volt egy piston 2 is, de pont úgy jött meg kínából, hogy hétfői napon megérkezett, aztán hétvégén volt hírek, hogy van 3, így annak menni kellett.
anno akkora különbséget nem véltem felfedezni a brainwavz vs. piston 2 között, úgy rémlik.
brainwavz vs piston 3 viszont most eléggé meggyőzött. szebb a mély, a közép. magassal nem volt gond korábban sem. persze a hangszínszabályzó segít, ha kell.
kialakítási különbség, hogy a beta jobb fülese valahogy sosem akart megmaradni a fülemben rendesen, piszkálgattam sokat, hogy jól álljon és kényelmes legyen. piston 3 már első próbánál jobban illeszkedett, annak ellenére, hogy egyel nagyobb a gumi, ami rajta van. remélem, hogy hosszabb távon sem lesz kényelmetlen, a beta azért nem volt tökéletes. ha a piston is kihúz annyit, mint a beta, akkor szerintem nem rossz vétel. (nem reklámozni akartam, csak kis tapasztalat megosztás, hátha valakit érdekel. )42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
erre senkinek semmi ötlet? [link]
köszi!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok!
segítséget kérnék:
most lesz akció kínában, melyik lenne esetleg ajánlott egy brainwavz beta utódjának:
piston 1: 8 $
HUAWEI HONOR AM12: 12 $
piston 2: 16 $
persze csak, ha érdemes egyáltalán cserélni.
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
szaisztok!
érdeklődnék azoktól, akik már esetleg rendeltek az mp4nation-től fülest, hogy mennyi idő alatt érkezett meg a cucc? köszönöm! üdv.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
szisztok!
agybadugós fülest keresnék 5-7 ezer környékéig. amit első olvasatokra találtam:
Maxell Metallics
BRAINWAVZ Beta
Skullcandy inkd
szigeletelése fontos lenne, buszra főleg, zene leginkább metál.
melyiket ajánlanátok? vagy esetleg valami más?
köszönöm előre is!
üdv.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok