- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
-
sti10p
senior tag
Az új CX400/II-m nagyon jól izolál (legalábbis az eddigiekhez képest), aminek persze megvannak a mellékhatásai is: néha azon kapom magam, hogy magamban beszélek, mert azt hizsem, mivel én nem hallok kintről semmit, akkor a külvilág se hall engem !
Amúgy nem tudja valaki, hogy a hozzá kapott kábel tartóba hogyan kell bele tenni a kábelt. Mert gondolom van valami értelme, de én nem jöttem rá hogyan kell bele tenni! A képen középen az a kis izé lessz az: [link]
XY
-
sti10p
senior tag
Themebuilder-hez lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy az ő álltala belinkelt bejáratóhangok közül most melyiket/meddig/milyen hangerőn kell nyomatni, hogy bejáratódjon a füles?! Mert annyi van mint a nyü, gondolom nem kell végig mindet sorba...
[ Szerkesztve ]
XY
-
sti10p
senior tag
Most úgy vagyok vele, hogy a Denon AH-C252 elég jól szól, meg vagyok vele elégedve, lehet az a CX400II nem is lessz akkora durranás utánna?
[ Szerkesztve ]
XY
-
sti10p
senior tag
A Denon füllhallgatókat ismeri valaki?! Csak mert épp ma vettem egy 'bedugós' Denon AH-C252-est 6000-ért. Volt még Sony egy ezressel drágábban, de megfogott a Denon-név, mivel egyébb téren csúcs hangcuccokat gyártanak és kíváncsi lettem a fülesre. Így hírtelen annyi, hogy igen érződik a basszus, a magas nem annyira. Ja és a harangok meg ilyen 45 fokos szögben állnak, kissé fura... Szerintetek jó vétel volt?
Amúgy úgyis csak addig lessz amíg meg nem jön a CX400II-m...
[ Szerkesztve ]
XY
-
sti10p
senior tag
válasz themebuilder #14127 üzenetére
Selytettem, hogy valami turpssiág van a dologban.
Köszönom a gyors választ![ Szerkesztve ]
XY
-
sti10p
senior tag
Melyik a jobb szerintetek a Sennheiser CX400 II vagy a CX500-as?!
XY
-
sti10p
senior tag
Asszem mégis CX-400 lessz, de csak a szine miatt, pedig nagyon fontos lenne a hang minőség is. Miért nem gyártanak TD-t fehérbe, aarrgh , hát nem érné meg nekik? Most egy vevőtöl elestek .
Amúgy szerintetek érezni fogom a külömbséget a Samsung YP-U5-ös lejátszómon, a gyári füleshez képest?! Írhatna valaki a CX-400-ról is (a változatosság kedvéért )ha van valami tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
XY
-
sti10p
senior tag
válasz Shufny #12812 üzenetére
Most mit értessz az alatt, hogy olvassak, hmm?
Mp3-lejátszóhoz kéne, úgyhogy zenét hallgatnék csak rajta.
Ennyinek tudtam utánnanézni, de ezek alapján nem tudok dönteni:SENNHEISER MM 50 iP:
- Névleges ellenállás: 16 Ohm
- Frekvencia átvitel: 18-21,000 Hz
- Hangnyomás: 106 dB
-Ehhez van mikrofon is.SENNHEISER CX 300-II:
- Kialakítás: dinamikus, nyitott;
- Frekvencia átvitel: 19-21,000 Hz;
- Ellenállás: 16 Ohm; Torzítás: 1%;
- Hangnyomás: 113dB;Az AKG-ról nincs ilyen adat a gyártó honlapján se.
[ Szerkesztve ]
XY
-
sti10p
senior tag
Mi a vélményetek: AKG K340 -ez elég jónak számít 16K-ért?
Vagy esetleg ez: SENNHEISER MM 50 iP 12K-ért. -ez utóbbi különösen érdekelne, mert fehér színű és ilyet ritkán találni, és ez menne az mp3-amhoz, vagy annyival jobb nálla az AKG?XY
-
sti10p
senior tag
Ha nem számít az ár melyik a legjobb Sennheiser fölbevaló? Mert az elnevezéseik elég homályosak abból nem deröl ki sok...
[ Szerkesztve ]
XY
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest