Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CRTs
aktív tag
válasz all6atos #90996 üzenetére
". Egy kisebb skálán, nézek/monitorozok valamit. Azon belül kiválóan dolgozik, talán még 3d-s is ott, de az arcom síkja mögé nem megy, körülöttem, mögöttem nincs semmi.
A fejes viszont úgy érződik hogy ott és benne vagy, nagyobb a skála, nagyobbak a távolságok, több a hely, dinamikusabb vagy legalábbis könnyedebb"
mindkettő anechoic-nak minősül, mégis mitől lenne tere ha egyszer nincs visszaverődés normális. Tehát helyes megfogalmazás az hogy érződik, de az igazi módja ennek a smyth realiser féle impulzusválasz használata mert az pont azt rakja be attól működik. Nekem az egyéni véleményem az hogy anélkül stereo sincs mert hangfalakkal ami a fantom közepet adja az M/S mix az más formátumban ki se jön csak stereo szimulációval. Crossfeed az arra nagyon kevés.
-
lapalapa
senior tag
válasz all6atos #90996 üzenetére
Nem sértődtem meg, csak tudod nekem az a tapasztalatom (amivel nem hiszem hogy egyedül vagyok), hogy jó cuccok képesek skálázódni, tehát ha egyre jobb forrásra dugom, akkor egyre jobb lesz a kapott hang.
Az volt nekem furcsa, hogy olyan határozottan írtad a véleményed ezekről az eszközökről, teljesen figyelmen kívül hagyva a forrást, amiről hajtod, hogy kicsit félrevezetőnek éreztem a véleményt. Ha valaki elolvassa és nem gondol ebbe bele, akkor lehet, hogy téves következtetést von le belőle.
Ha azt írod, hogy ezek a fejesek/fülesek ezzel a player progival, ezzel a dac-val, erősítővel (kábelek, usb szűrők stb), erre képesek szerinted, akkor ok. Mindenki levonja belőle a számára fontos következtetést.
A leírt fejesek hangját nem ismerem, de az ety-vel együtt élek, dap-ról hajtom (dx170) és nekem ennél lényegesen jobbak a tapasztalataim, én úgy érzem hogy ár-érték arányban bajnok cucc.Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
SirRasor
addikt
válasz all6atos #90985 üzenetére
Köszi a leírást, akkor egyáltalán nem bántam meg, hogy nem az Etymotic ER4XR-at kattintottam be.
Hifiman Edition XS után milyen lesz? Kedden hozzák, szóval addig sajnos várni kell, DE
Alma-körte/mákostészta, de most nincs más kéznél, csak a FiiO FH1 és most éppen a Pacific Rim címdalát hallgatom és annyira magával ragad, hogy el se hiszem mit ettem az XS-en Csak az tűnik fel, hogy a hangszerek közelebb szólnak, de...ezt se hátrányként élem meg.
Amikor fej-fej mellett hasonlítottam össze a kettőt, akkor kb mindenben verte az XS, de most 1 nap után kikopott az élmény és teljesen élvezhető élményt ad.Ja ha már van HE400SE-ed, itt meg egy HE4xx van és...visszatérve, hogy mennyire nem összehasonlítható a kettő: teljesen máshogy szólnak, de mindkettőt külön-külön élvezem és egyiknél sincs hiányérzetem.
(megjegyzem a FiiO K7-be dugva, ami jelentősen javított bármin, amit eddig rákötöttem. Még a SoundMagic E10 is megtáltosodott tőle)Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest