Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ad4m1337
aktív tag
-
Ati1979
veterán
válasz
jookomak #31815 üzenetére
Ok végülis jogos.
Én csak a kereskedelmi forgalomban kapható (-CIEM) füleseket próbáltam ár szerint belőni. Nem rég bejött egy új high end kategória is, amit szintén be kell sorolni valahova.
Az se215 az már simán középkategória szerintem.
Viccen kívül szerintem az egy igen igen jó választás.
Meglepően jól szól az árához képest. Nem árt hozzá egy jobb lejátszó sem amúgy...(#31816) baluka26
Nem ugyanaz a kettő. Aki ilyet vesz azt nem érdeklik annyira fülesek szerintem. Inkább otthon a profi rendszerén hallgat zenét, vagy autóban esetleg...
Szerintem amúgy reális az amit leírtam a fülesekkel kapcsolatban.
-
jookomak
őstag
válasz
jookomak #30270 üzenetére
M4 van nekem is, egy sennheiser cx55-öt váltott, és érezhetően jobb volt nála. Gumiharangokkal kicsit talán sok a mélye, lévén ilyen karakter, de a hozzáadott comply foam-mal nálam nagyon bevált.
Alg: Azt nem is figyeltem, hogy ide jó-e a fedex szállítás.
Ez a vámolósdi meg olyan, hogy sose tudhatod, hogy fennakad-e, így inkább számolni kell vele, legfeljebb meglepődsz. -
-
szentkuti11
addikt
válasz
jookomak #29832 üzenetére
Rengeteg fülhallgatót láttam már, de egyiknek se volt ilyen keskeny. Itt egy kép. Bal oldali a Klipsch, jobb oldali a hagyományos.
-
flash-
veterán
válasz
jookomak #29542 üzenetére
köszönöm nektek a válaszokat,headfi-org tesztjéből indultam ki bár nem olvastam vagy lehet nem is írták hogy mely füleshez kell erősítő...így tehát gondolom amihez kell ott bukó a hordozható lejátszó,márpedig én ahhoz szeretnék egy szép minőségi hangzást nyújtó fülest.és érdeklődtem hogy ha kinézek egyet akkor csak úgy a vakvilágba rendeljem be az ebayról,vagy van kimondottan eladó aki megbízható..
Azt hogy kiegyenlített legyen arra értettem,hogy alapjáraton ne dübörögjön,nem tuctuczenét szeretnék vele hallgatni.
Komolyzene és a rock zene (nem véletlen irtam Dream Theatert) olyan zene,ahol az ember szeretné kihallani megfelelő minőségben az összes hangszert,tehát nem a kraftwerkre keresek zenét(elnézést a kraftwerk rajongókról)ahol az a pár hangszin nem minőségi formában szól mint egy 8 bites pc játék zenéje,(bár ebben a műfajban is találni olyat amit egy nem annyira botfülű,hobbiból zenélő ember is tud élvezni link csak hangként ergo meghallgatása esetén nincs jelentőssége hogy milyen lejátszóezközön hallgatjuk..(bele lehet kötni ebbe is,de remélem érthető volt amit ki akarok fejezni)
-
SylverR
senior tag
válasz
jookomak #29337 üzenetére
És megmondanád miért?
Ez már a második Sennheiserem, és rohadtul megvagyok vele elégedve. Ráadásul van rá 3 év garancia. Az általad ajánlott brainwavzot meg életemben nem láttam boltban. Ne hülyítsd az átlagjúzereket plz. Aki annyira zakkant, rendeljen kínából fülest ha akar. De ne ajánlgasd már. -
Zoli133
addikt
válasz
jookomak #28801 üzenetére
Se215-öm van, kieghyenlítettnek gondoolom a hangzását, progresszív rockot/matelt (főként Dream Theater, Transatlantic) hallgatok vele szép részletes hangja van. Én nem bántam meg, hogy ezt választottam, nagyon elégedett vagyok vele. Viszont a többivel sajnos nincs tapasztalatom.
-
Alg
veterán
válasz
jookomak #28801 üzenetére
B2 és PL50 mélyben elég gyenge, bár ez engem a PL50-nél nem zavar... kis EQ rásegítéssel és a megfelelő szivaccsal pont elég ahhoz, hogy bármeddig elhallgassam, a hangja és a kialakítása is nagyon kényelmes
cserébe kapsz teret, és nagyon szép részletes középtartományt. (szintén rock)
-
AXisBOLD
addikt
válasz
jookomak #28377 üzenetére
& (#28378) L4D1K köszi!
külföldön vagyok, így ott nem tudom kipróbálni. de remélem találok itt egy helyet, ahol vannak demó modellek.
mert hangminőségre a felsoroltak közül ebben a kategóriában nem lehet panasz. de az ár miatt nem akarok egy olyan fülest venni, amit 1 hét múlva a fiókba süllyesztek, mert annyira kényelmetlen.
Shure-oknak utána olvastam, tényleg jók lehetnek. de ott is az egyedi kialakítás miatt előbb kipróbálnám
.
-
veector
senior tag
válasz
jookomak #26795 üzenetére
Én ha megérkeznek a cuccok akkor újrakábelezem a mostani nagyondrága presztízsfülhallgatómat (ezer forintos kínai csoda), lesz rajta majd kábelharisnya.
Am volt már kábelharisnyás (textil) fülhallgatóm (Xears XE200Pro) de nem volt nagy kábelzaja, csak a tépőzáras tokkal akadta össze magát, arra vigyázni kell. -
HUNNIA1920
őstag
válasz
jookomak #26120 üzenetére
Használnám néha telefonhoz is, de elsődlegesen géphez.
Valahogy jobban szeretem a fülhallgatót, mint a fejhallgatót. Nekem valahogy kényelmesebb. Meg fejhallgatóból nem találok olyat, amelyik megfelelne, főleg erősítés nélkül.
Metal/Rock zenéhez kéne valami ütősebb cucc.
Sennheiser HD555/Superlux HD668B nekem kevés volt. -
törölt tag
-
PR0JECTNR56
addikt
-
ponti_ak
addikt
válasz
jookomak #5246 üzenetére
A Sennheiser topikban írtam róla, cx300-zal hasonlítottam össze. Az AKG-t nem ismerem, de HA eredeti, akkor a 55-ös szerintem megéri az árát.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest