- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
papaja-xbox #1 üzenetére
A kérdést tedd fel az Azonnali alaplapos kérdések órája című kiemelt topicban.
Ha a "maradt ki 4 kis juk" alatt az ATX12V csatlakozóra gondolsz, akkor azt bizony be kell dugni, máskülönben a processzor nem kap elegendő energiát. (A juk-at egyébként is lyuknak kell írni.)
Ezt zártam.
-
papaja-xbox
tag
Üdv a napokban tettem szert egy ilyen alaplapra processzoral , az a problémám van hogy rákötöttem egy régebbi táp egységet , tettem belem ramot ,bill,egér rá kötöttem a minotorra de semmi . A jamperolás nem volt benne [link] ezzen a linken megnéztem hogy meilyik a bekapcsolo szarja és elindítottam a processzor hűtő forog az egér villágit de a bill. csak akkor villan be ha bekapcsolom. Én a táp egységre gondoltam hogy régi . mert maradt ki 4 kis juk rajta de ami most van lapom azon is maradt ki 4 kis juk ,másik vidikarival semmi melegszik szabály szerűen meg minden. A ram nem lehet a ludas mert 5 db kipróbáltam csak a jampera gyanakszok meg a tápra .-
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest