- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
Nem hangos egyátalán, csak akkor, amikor fullon megy a venti játék közben, de ilyenkor nem kell csodálkozni rajta! Vagy megy a venti, vagy olvad a gép!
Egyébként ritkán kapcsol be a venti, normál használatnál szinte soha!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
A FuSi-kal az a baj, hogy tényleg telepakolják őket mindennel, ami igen vonzó, és még az áruk is jó. De ki kell fogni! Nekem szerencsém volt, mert azon kívül, hogy alig kaptam olyan ramot bele, amit elfogad a gép, nem volt bajom vele.
A melegedés pedig igencsak fontos dolog! 70-80 fok nem csak a kezednek, hanem minden más alkatrésznek árt. Az én gépemben nem igazán jól van megoldva a hűtés, egy kis venti és borda van csak benne.
Egyébként Thosiba-ról is lehet rosszakat hallani, de talán nem annyit mint a FuSi-ról. Mindezek ellenére én egy elégedett FuSi használó vagyok, de ha tehetném nem vennék mégegy FuSi-t. Inkább egy Asus, vagy Sony, bár azok nagyságrendekkel drágábbak!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Shadowfax
addikt
nem az ölemben fogom tartani, szal ha az asztal nem kap lángra tőle, akkor nem igazán hat meg a hőmérséklete.
Nem is az öledet (és egyéb nemes szerveidet) kell félteni egy Amilo erős VGA-jától, hanem a csuklódat, kezedet. Egyrészt a billentyűzet is nagyon átmelegszik, kényelmetlen használni, másrészt a csuklótámasz is forrósodik (egyik oldalt a vinyó, másik oldalt a VGA van alatta). Persze lehet, hogy egy jó hűtőpad megoldást jelent erre is...
Ha mindenképpen a kettő közül akarsz választani, akkor inkább a Toshiba.
Bár ha lenne félmillám, nem ezek közül választanék. -
devast
addikt
egy asztali mellé kéne még egy kisebb noti, amivel már ugyan itt lennék árban...
Jah, csak ha az egyik megmakkanik és szervízbe kell vinni, akkor még tudod használni a másikat Ha egy géped van, és az noti, akkor van rá esély, nem is kicsi(főleg ha játéknotit veszel), hogy akár 1 hónapot is a szervízben fog tölteni a kicsike. Én megmukkannék, ha akár 1 hétre nem lenne gépem otthon -
sgery
őstag
valóban, bocsi.
hát minőséglieg a toshiba sokkal jobb lesz a fuji-nál. Bár nekem is fujim van, és nem szeretem lehúzni, de fél millánál már nem árt a minőség is. Amennyiért én vettem ott még nincs annyira minőség.
Viszont okosságban jobb a fuji. Szóval neked kell eldönteni hogy inkább okosabb legyen, de aztán lehet hogy gyakran néz szervizt, vagy pedig a tosi, de legalább pár évig nem lesz gond.
De amúgy fujiból a lifebook széria nagyon jó, azzal semmi gond nincsFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Vajar
csendes tag
Helló!
Én is erre a metrós xi1546-ra vadászok már vagy egy hónapja. eddig mindig azt a választ kaptam, hogy majd lesz. Pedig ez már a második, vagy a harmadik akció . Mindegy. Azért még próbálkozok velük.
Más helyen magyarországon nem is nagyon láttam ezt a verziót ugyanilyen kivitelben, de kint is kb 330-340k-ban van.
Szerintem nem ér meg 100k többletet a core2duo, de ez csak az én véleményem. Nemtudom mikor tudjuk majd kihasználni a 64bitet, meg a többi okosságot. Szerintem 2-3 évig még elleszek ezzel a ''sima'' coreduo-s procival is. az asztali gépem procija kb 4 éves (xp1700@2100mhz+radeon 9800 pro) és azért még tűrhetően mennek rajta a játékok, meg úgy általában minden. mondjuk nemtom notikban ez hogy megy. Sose volt még nekem.
Az x1800 és a go7600 közül én az x1800 ra szavaznék, de ez megin csak az én véleményem. itt találtam tesztet [link] nemtudom mennyire hiteles. Mondjuk pont az x1800 nem nagyon volt tesztelve, de ami eredmény van, az majdnem duplája a go7600-nak.
Vaj -
HIJ
őstag
Jézusom, ne vezesd már félre szegény embert mindenféle stressztesztekel. A memtest és prime mindent kiszűr (általában). Talán még egy merevlemez smart ellenőrző progi és ennyi szerintem már kiszűri a hardverhibákat.De a nagyobb ütközéseket a memtest is tökéletesen megmutatja.A Prime95 pedig a proci instabilitását mutatja.
HIJ
szerk.: a videotesztre pedig a 3DMark05 tökéletes.De állítólag a FuSi kiadott a szervízeinek egy teljes hardverteszt CDt.
[Szerkesztve] -
oviktor
tag
A MERTO-nak csak akkor hidd el hogy lesz ilyen noti ha már ott vagy az áruházba és a kezeidbe fogod mert csak itt a fórumon is jártunk egy páran úgy hogy onnan akartunk venni és nem érkezett meg a szállítmány közben mégis volt az áruházakban meg hasonlóak...
Az 1 év garit azt sztem majd jobban jársz ha kibővíted 1 kicsit
A noti nagyon jónak néz ki én is láttam az újságban. Sok szerencsét a vásárláshozViktor
-
FTeR
addikt
a speckó szerint az 1526 és az 1546 között 2 külnbség van, előbbiben nvidiaval szerelt, utobbiba meg atival +HD kijelzővel (ami 2 felbontást is kínál szemben a másikkal).
mindkettőből elméletileg van C2D és CD is, 1,6-2g-ig.
ahogy az árakat nézem az ati+HD 30eHUF pluszt tesz rá (ha nem vesszük figyelembe a forgalmazók haszonkulcs különbségét. sajna nem sikerült összehasonlítanom).
az 1,6 és a 2g között meg kb 100eHUF.
az, h CD vagy C2D nem sokat számít.
egyiknél sincs ideális párosítás, mert notebook.hu-n 1526osból van C2D, laptop.hu-n 1546osból van CD (asszem a 1547es a C2D).
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- Külpolitika
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- ROG G713 Ryzen7 6800 RTX 3060 16GB DDR5 4800Hz 17,3" 360Hz 1TB
- HP - DELL - LENOVO - FUJITSU Notebook töltők + Garancia + Számla!!!
- Ezüst MacBook Air M1 16GB RAM, 256GB SSD
- Lenovo gyári laptop töltő kis hibával 20V 2.25A ADP-45DW C
- MSI GF63 thin 10SCSR Gamer Laptop eladó minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest