- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
tzoli986
tag
a felhasználónevet úgy kell megadni ahogy mondtad,de az úgy is volt.
közbe sikerült megcsinálni a gépet.
annyi volt a hiba,hogy először egy extended edition xp-t raktam fel ami sp2-es volt és alapból felismerte ugyan a hálókártyát,de nem működött vele rendesen.ezután felraktam egy sp1-es normál wint és ez más néven ismerte a hálókártyát is és ment is vele a net rendesen.azt nemtudom,hogy hogy lehet ki/be kapcsolni a wlant,de már meg sem tudom nézni mert örültem,hogy megy a gép és vissza is adtam.én egyébként úgy kapcsoltam ki,hogy eszközkezelőbe letiltottam.bár lehet ettől még kellett neki energia nemtudom.egyébként azt figyeltem,hogy nem valami bika az aksija.100%nál aztt írja ki,hogy 55 perc van hátra.az nem valami sok.de mindegy.
köszi a segítséget. -
tzoli986
tag
elvileg van benne,mert amilo li 1705-ös laptop ez is,de foglamam sincs,hogy azt hol lehet ki be kapcsolgatni.
viszont egyszerűen nemtudok vele felmenni netre.a modemmel elvileg kommunikál a gép,de mikor csatlakozok azt írja ki,hogy felhasználóinév vagy jelszó nem jó.nemtudom mostmár,hogy mit csináljak vele.már ezerszer hozzáadtam a kapcsolatot.biztos nem az a baja,de nemtudok rájönni,hogy miért nem kapcsolódik.
sikerült telepíteni a wlant.kiderült,hogy az volt az ismeretlen hálókártya. -
tzoli986
tag
én felraktam a drivert és annyi.egyébként egy hálókártyát lát,csak nemtudom,hogy mi a másik.viszont ha azt csinálom,hogy beadom neki a modem címét és az alhálózati maszkot akkor kapcsolódik a modemhez,csak automatikus ipcímmel nem megy.végülis mindegy.
-
tzoli986
tag
az a helyzet,hogy a videó,hang és modem az működik rendesen ezekkel a driverekkel,de az eszközkezelőben ott van egy ethernet vezérlő amit nemtudok telepíteni.nem fogadja el a drivert.a hálózati kártyáknál viszont van egy olyan,hogy via rhine II fast ethernet adapter.ezt már mióta rajta van az xp azóta ismeri.viszont akkor nemtudom,hogy most a másik melyik.a másik lenne a wifi?mert a wifi igazából nekem nem lényeg,mert adsl-hez kellene egy "sima" hálókártya.
-
tzoli986
tag
hello!
unokatesóm is most vette egy ilyen laptopot és én is dobtam egy hátast mikor nem találtam hozzá drivert még a hivatalos honalpjukon sem.ezt próbálta már valaki,hogy tényleg működik e rendesen.ha van akkor jó lenne egy vélemény mert nem akarom gallyravágni az új gépüket.
Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest