Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Régen talán az olcsó tucatkompaktok hozták a nagy zsetont, mert tényleg floodolták a piacot velük, csak bementél egy teszkóba és beraktál hármat a kosárba, hogy minden gyereknek jusson saját a nyaraláson. De ez ma már nem így van, tavaly teljesen leállították a 200 dollár körüli budget kompaktok gyártását és az X-rendszeren kívüli gépek gyártási volumenéből is alaposan visszavettek a zuhanó kereslet miatt. Hiába na, pont ez az amit kinyírnak az okostelefonok.
Amúgy volt is pár napja a Fuji Rumors-on, hogy az egyik fejes nyilatkozott olyat, hogy hiba volt két belépő szintű gépet megjelentetni, ez egyértelmű utalás arra, hogy a kettő közül az egyiknek mennie kell.
Egyébként az X100 sorozat és az X-T1 fogy a legjobban nyugaton, de azok nagyon. Annyira, hogy nem győzik gyártani az X-T1-et, sűrűn megesik, hogy az összes nagyobb webshopban pár napos készlethiányok vannak. Szerintem lassan megérik egy gyárbővítés, mert bevallottan jóval nagyobb a kereslet, mint amire eleinte számítottak. De ott van az X-E2 ami szintén népszerű és sokan azt tartják belépő gépnek. Az X-A1 és az X-M1 viszont a kutyának sem kell arrafelé.
Szóval ki tudja, talán megy mindkettőnek a folytatása a levesbe. Hiába olcsó a gép, gyártási kapacitást von el a jóval népszerűbb és drágább modellektől.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
kompakt fronton melyik gyártónak nincsenek gáz gépei? nekem is volt hihetetlen gagyi olympus kompaktom annó, mégis befektettem volt cserélhető obis oly-ra később, és teljesen elégedett voltam a minőségével... sztem azoknak a fujiknak nem sok közük van az x fujikhoz valószínűleg nem is egy helyen gyártják.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Ukrajnai háború
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja