Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
x-e1, simán. végülis ugyanaz a két váz, konkrétan. vagy tényleg várj még fél évet, mert azért elkezdett beszakadni az x-e2 ára is. de mostani árán pláne nem venném meg az x-e2-t, a nem túl távoli jövőben x-e1 áron lesz az is.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Mr.Zazi
tag
Sziasztok! Nálam van egy X-E1 és egy X-T1 is. jól ismerem a különbségeket. Én ha vásárlás előtt állnék nem sanszos hogy vennék X-E2 -őt. Kezdésnek főleg jó az X-E1, ahogy előttem mondták egy 35/1.4 -el tökéletes. Én is csak annyit tudnék felróni neki, hogy sötétben szaggat kicsit a kereső, de nem vészes. És bár az X-T1 -nek fényévekkel jobb a keresője, Az E1 -et ugyanúgy szeretem használni mint annak előtte. Mostanság nagyon jó áron meg lehet kapni egy E1-et, és szerintem nem ér annyival kevesebbet az E2 -nél mint amennyivel kevesebbe kerül. De persze ha van pénz, akkor hagy szóljon.
-
MC Pite
veterán
Ha nem limitál abban hogy üvegeket vegyél rá, kettes. Elsősorban gyorsabb az E2. Persze, több apróságon reszeltek, de ha emiatt hónapokig nem tudsz mondjuk 35öst venni, akkor inkább egyest célozd be.
Linkeltem sokszor jó és rossz fényes af összehasonlítást, plusz teli a net összehasonlító teszttel.
Ahogy az lenni szokott; nem éri meg, de jobb. Keresője olyan, hogy még nem jutottam dűlőre hogy az X100 hibrid keresője tetszik jobban, vagy az E2 EVF-je, azaz kevés fényél is egész használható, E1 lagzik ott, ahol ovf már sötét lenne.Előbbinél furcsa hogyha ovf energiatakarékosság be van kapcsolva, félig lenyomott expógombig zárva a zár, és egy kicsit fátyolosan látni a képet. Nem olyan zavaró világosban, pláne annak a tudatában hogy ilyenkor szinte 0 a fogyasztás, de kevés fénynél már furább.X100
Menügomb tényleg béna, vszínű tuningot megrendelem hozzá, egyébként nagyon finom kis cucc, a legfinomabban ezen járnak a kezelőszervek, és af nem is (olyan)rossz (érekes módon ezen a legerősebb az af fény, néha huntol, de X10nél jellemzően gyorsabb). Fogás jobb mint vártam (egy kezesen), és nem hiányzik úgy a Q menü ahogy előre gondoltam: Fn gombon profilválasztás, menüben az ND szűrőnél (ahol álltunk) jelenik meg, a többinek amúgy is van gombja, kész, mit kéne állítani rajta még? AF gomb szokást igényel, egyébként egyszerű mint a szög, és érzésre az örökkévalóságnak építették.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
madgie
titán
Én csak felsoroltam a kettes számomra legfontosabb előnyeit. Az egyes mellett szól az ára, meg a finomabb Provia színmód.
De kérdezek valamit: az a százezer különbség megmutatkozik majd abban, milyen objektíveket fogsz használni rajta? Mert - szélsőséges példával élve - inkább egy 35/1.4 az X-E1-en, mint egy 16-50-es kit a kettesen. Vagy kijön majdnem egy Sami 12-es is az árkülönbözetből.
Másrészről meg a kettest még valószínűleg fogják frissíteni, az egyesnek már elengedték a kezét.
Nem tudunk helyetted dönteni. Ha megvan a pénz a cuccra, a kinézett objektívekkel együtt és nem túlságosan sajnálod, hogy annyiba fáj, amennyibe, akkor ugorj bele a kettesbe. Ha ezek közül bármelyiknél is rezeg a léc, akkor ne.
Vagy várj pár hónapot, hátha jönnek a 24 MP vázak és lejjebb megy az X-E2 ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Meyer Optic Görlitz TRIOPLAN 2.9/50 mm Bokeh Monster
- Sony A6000 2 éves 10k expo dobozos 16-50 OSS objektív fényképező Alpha 6000
- Sony SLT-A58 DSLR + 18-55mm objektív! Fox/Packeta az árban
- CANON EF 85mm F1.4 L IS USM 85mm + adapter UV szűrő
- Garanciális Canon RF 24-105 mm f4 L IS USM 24-105mm dobozában + UV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.