Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Papíron és specifikációban tényleg ég és föld.
A gyakorlatban viszont nincs ekkora különbség.
Pont idén fordult elő, hogy képeket kellett válogatnom, és meglepő módon a legjobb képeim között több X30-al készült képem is ott tudott lenni.
Egyrészt a kis szenzor miatti lemaradáson tud kompenzálni nem is keveset, hogy egy jó optika van a gépen (APSC-n valami 18-75mm f2-f2.8 lenne) ami nem csak fényerős hanem meglepően éles is.
Másrészt meg én legalábbis nagyon sok helyre magammal vittem spontán, és tényleg működött vele, hogy sokszor az a legjobb gép ami nálad van.
És a legtöbb kirándulós, naplementés, tájképes, állatos stb. fotóhoz pont elég volt, ISO400-ig ma is azt használnám, nem zavar a 12Mpx.
ISO800-ig még RAW-ból szintén nem annyira rossz, hogy lecseréljem egy fotós táskára.
Őszintén szólva E3+15-45 kombóval sokkal ritkábban indulok el bárhova a kabátzsebben, vagy kesztyűtartóban mint az X30-al.
Ez már biztos személyfüggő is, de valahogy azzal a kis géppel, és a hagyományos zoommal nagyobb élmény a fotózás.
60-70 közt én venném.
Akit nem zavar a 4:3-as képarány meg a 12Mpx, annak ajánlom bátran.Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest