Új hozzászólás Aktív témák
-
Gada
csendes tag
Nekem is 1 gigás H-s kártyám van. Nincs gond a videóval sem, teljesen folyamatosan megy. Mondjuk, csak 90 mp-et próbáltam mindkét méretben, de teljesen rendben van.
Az ára a mostani e-digital-osénál meglepne, ha lejjebb menne rövid időn belül. Én vásárlás előtt még egy Japánban élő barátommal is megnézettem kint, és ott is drágább. (2-3 éves cuccokat turkálóban lehet venni pár száz yenért)
Amúgy dec. 9-én kaptam a masinkát, azóta olyan 450 képet csináltam. Alapvetően nagyon tetszik, de beltéren nagyon észnél kell lenni, mert magától símán állít 1600-as ISO-t (pl sport program automatika - ezzel lőttem végig ma két kosárlabda meccset. Mit mondjak, baromi zajosak, illetve mosottak). Szóval az automata üzemmód bent teljesen felejtős. Persze beltéri sport témánál sok választás nincs, mint a magas ISO, mert máshogy nem megy a rövid záridő, pláne telével, ahol már a rekeszt sem lehet úgy nyitni.
Próbaképeket csináltam különböző beállításokkal és azt találtam, hogy ISO 200-ig nagyon jó, 800-ig OK, de innen drasztikusan zajosodik a kép. (elcserélném a 3200-as ISO-t 80-ra)
Szóval ennyi használat után jól láthatóak a határai, és értem, hogy miért volna jobb egy tükrös, több objektível, de ilyen költségvetésből szerintem tuti kis gép ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Videós, mozgóképes topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest